Попити кави зі щурами у Сан-Франциско

Щурі займають особливе місце в історії Сан-Франциско, починаючи з 1900 року, коли гризуни вперше принесли бубонну чуму на береги Сполучених Штатів.

Щур і кава

Незважаючи на те, що тривалий час щурі вважались синонімом сміття, стічних вод і захворювань, у Сан-Франциско з’явилося незвичайне кафе, де можна випити каву зі свіжою випічкою в оточенні десятків щурів. Заклад Rat Cafe надає гостям унікальну можливість вивчити історію щурів у місті Сан-Франциско через живе театральне шоу.

Щур

Як стверджують творці кафе, завдяки театральним виставам та інтерактивним враженням гості можуть познайомитися з “темним і гріховним минулим Сан-Франциско”, набуваючи унікального досвіду. У середньому, у Rat Cafe проживає від 40 до 60 щурів, а відвідування закладу обійдеться у $50. Слід відмітити, що усі щурі для кафе були надані організацією Rattie Ratz, яка займається реабілітацією та порятунком щурів, і кожний чотириногий улюбленець тут має свою нелегку долю. Усі бажаючі, до речі, можуть забрати вподобаного гризуна собі додому.

А про дивні ресторани і кафе усього світу читайте у статті - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/dyvni-restorany-usogo-svitu.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.