Порошковий алкоголь - просто додай води

Американська влада схвалила випуск нового виду порошкового алкоголю, який отримав назву Palcohol. Порошок можна сипати на їжу або перетворювати у напій. Продаватись він буде як у США, так і в інших країнах.

На даний момент існує 7 видів алкогольного порошку з різними смаками — “Маргарита”, “Космополітен”, горілка, тощо. На думку розробників продукту, це рішення допоможе боротися з постійно зростаючими цінами на алкогольпорошок буде коштувати дешевше. Позаяк, з одного боку, це дозволить не переплачувати за коктейлі, з іншого — додати новий цікавий відтінок знайомим стравам: додавати порошок можна практично до будь-яких готових страв. 

Пакетики Palcohol

Винахідник порошку Марк Філліпс пояснив, що одним із приводів для створення порошкового алкоголю стала його любов до мандрівок та активного відпочинку, після якого йому часом хотілось розслабитись та випити щось, але це виявилось неможливим, адже носити у рюкзаку пляшку вина або пива було важко, а вода є набагато більш необхідною рідиною у такій ситуації, ніж алкоголь. Зате порошковий алкоголь допоміг би виправити цю ситуацію, тому Марк і прийнявся за дослідження. Так з'явився Palcohol, одна упаковка якого важить близько 30 г та поміщається у кишеню. Досить просто додати до 1 порції 150 мл води — і вийде стандартний коктейль. Сама технологія поки що тримається в таємниці.

Коктейль з порошкового алкоголю

А про вплив алкоголю на організм людини розкаже стаття - http://harchi.info/articles/vplyv-alkogolyu-na-organizm-lyudyny.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.