Пивна кава + кавове пиво

Мережа кав'ярень Starbucks експериментує продаж кави зі смаком пива.

Попри те, що ззовні Dark Barrel Latte нічим не відрізняється від інших видів кави, вона навряд чи прийдеться до смаку істинним любителям напою. Якщо, звісно, вони не є водночас прихильниками і пива, тому що за смаком Dark Barrel Latte нагадує пінний напій. Смак пива Guinness надає каві особливий сироп, який додається до інших звичних інгредієнтів. Повний склад напою наступний: кава+збиті вершки+карамель+сироп зі смаком пива.

Пивна кава

Пивна кава не містить спирту і не є алкогольним напоєм. Наразі спробувати його можна не у всіх кафе Starbucks. Поки що він проходить випробування у мережі кав'ярень Огайо та Флориди. При замовленні пивної кави гостям роздають спеціальні анкети. У яких просять якомога детальніше описати свої відчуття та враження, як позитивні, так і негативні.

Думки щодо кави зі смаком пива, як і очікувалось, розділились. Комусь пивна кава подобається, а хтось не приховує, що сильно розчарований. Якщо, все ж, кількість позитивних відгуків переважатиме, напій почнуть продавати в усіх закладах мережі кав'ярень.

А можете уявити собі пиво зі смаком кави? У Пенсильванії змогли не тільки уявити, а й приготувати такий напій.

Склянка із напоєм

Браття Трогнегам, засновники компанії Tröegs Brewing Company у місті Херші придумали новий сорт пива. “Для мене це виглядало, як поєднання мого улюбленого ранішнього напою із улюблений напоєм ночі. Ми просто поклали каву у пиво. Було так багато піни!” - прокоментував Кріс Трогненг.

Смак напою вийшов далеким від того, яким уявляли його пивовари. Тоді вони почали експериментувати і в результаті знайшли відповідні пропорції та рівень тиску, які зробили смак пива найкращим.

До речі, кавове пиво містить дуже мало кофеїну. Ті, кому пощастило і хто відважився спробувати новинку, стверджуюють, що пиво бадьорить своїм незвично яскравим смаком.

Кавове пиво



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.