Пиво для душу

Шведський пивовар Фредрік Тюнедал створив спеціальний ель, призначений саме для розпивання у душі. Напій отримав промовисту назву Shower Beer, і він уже готується до масового виробництва.

Нещодавно крафтовий пивовар почав працювати з креативною компанією Snask, яка готова реалізувати будь-яку дивну ідею. До цього Snask уже розкрутили пиво PangPang Aight, використовуючи надміру пошлий та банальний дизайн і назвавши цей ель “найбільш гидким та посереднім пивом у світі”. По якійсь причині стратегія спрацювала, і та рекламна кампанія виявилась вдалою.

У 2017 році обидві команди вирішили піти іншим шляхом і зробити щось таке, чого явно немає ні в уого у світі. Так з’явилось пиво Shower Beer.

Shower Beer

Що такого особливого у цьому Shower Beer? Фредерік Тюнедал стверджує: у ньому передбачено усе для того, щоб отримати гедонічтисний максимум від походу у душ з пивом. У результаті спеціального варіння вийшов духмяний цитрусовий ель міцністю 10 градусів. Зроблено це для того, щоб пити його саме крижаним під гарячим душем і при цьому усе ще відчувати інтенсивний смак та запах.

Об’єм пива — ідеальний для того, щоб не поспішаючи випити його за 5 хвилин у душі. На думку пивовара, трохи більше 6 унцій (180 мл) — саме стільки достатньо на один раз у ванній.

Пляшка Shower Beer

Shower Beer зварено так, щоб у ньому можна було виявити мильний присмак. Зазвичай таке вважається серйозним дефектом, але у випадку з душевим елем це не недолік, а фішка і навіть перевага. Хоча логіка тут по-своєму дивна — в умовах ванної і так є немалий шанс наковтатись пива з милом. Втім його можна успішно використовувати як кондиціонер для волосся — пивоварня PangPang гарантує це.

Зараз Shower Beer готується до другої партії. Перша, пробна, мала успіх, тау що тепер Фредрік Тюнедал збирається випускати усе більші і більші партії, в ідеалі досягнувши постійного виробництва. 

Правда, варто відмітити, що головна проблема пива у душі — тара, що б’ється — так і не була вирішена. Ніби для того, щоб вказати на свій промах, Snask на своїй сторінці зображає пляшку Shower Beer, розбитою на гострі шматки.

Розбита пляшка Shower Beer

А данські пивовари створили розчинне пивоhttp://harchi.info/blogs/san-ayt-j/danski-pyvovary-stvoryly-rozchynne-pyvo.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.