Розумний декантер для вина

Перед споживанням молодого вина дуже важливо правильно насичити його киснем.

Келих вина

Декантер представляє собою посудину з широкою основою та вузьким горлечком, у якому відбувається насичення вина для того, щоб воно повністю відкрило свій смак. Розумний декантер iSommelier дозволяє максимально збагатити вино, навіть якщо його власник не є досвідченим сомельє.

Для декантації в iSommelier використовується вільний від будь-яких домішок чистий кисень. До складу пристрою входить скляна посудина, куди наливається вино, а також спеціальна підставка, що відповідає за весь процес декантації.

Додаток для розумного декантера

Цифровий екран на підставці пристрою виводить інформацію про назву вина, а також показує приблизний час до закінчення процесу. За допомогою сенсорних кнопок можна змінювати налаштування декантера будь-яким необхідним чином та зберігати їх для подальшого використання. 

Своїм зовнішнім виглядом та габаритами, які становлять 27*37*24 см, iSommelier схожий на невелику кавомашину. Керувати пристроєм можна також за допомогою спеціального мобільного додатку.

Також нещодавно випустили келихи для вина з вбудованим декантеромhttp://harchi.info/blogs/san-ayt-j/kelyhy-z-vbudovanym-dekanterom-sommelier.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.