Що королева заборонила їсти Меган Маркл

Це тільки здається, що бути дружиною принца круто і все твоє життя - суцільне конфетті і схоже на казку.

Насправді у житті Меган Маркл існує безліч обмежень, багато з яких пов’язані з їжею - у тому числі з її улюбленими стравами. Давайте більше дізнаємося про продукти, від яких Меган довелося відмовитись через любов до принца Гаррі.

Часник

Королева Єлизавета II терпіти не може запах часнику з рота, тому під час важливих закордонних прийомів та церемоній іншим членам королівської родини заборонено його їсти.

Звісно, відмова від часнику - не найбільша жертва заради королівського титулу. Втім, не ля Меган Маркл. Річ у тому, що її улюблена страва - курка адобо. Це філіппінська страва, у якій м’ясо тушкується з оцтом, соєвим соусом, приправами і… величезною кількістю часнику. До речі, саме таку курку їли Меган і Гаррі того вечора, коли принц вирішив зробити їй пропозицію руки та серця.

Часник

Цибуля

Те ж саме стосується цибулі: на бенкетах ніколи не подадуть французький цибулевий суп або цибулевий тарт. “Ми ніколи не додаємо до страв часник і не готується нічого з великою кількістю цибулі, - розповів Даррен Макгрейді, королівський шеф-кухар у Букінгемському палаці. - Королева ніколи би не дозволила цибулю та часник у меню”.

Добре часник, але чому не можна їсти страви, у складі яких є цибуля, незрозуміло. У смаженому, вареному або печеному вигляді вона зовсім втрачає свій гострий і неприємний запах. Напевне, річ у тім, що добра бабуся Єлизавета просто сама не їсть цибулю. Позаяк, як кажуть, так не дістанься ж ти нікому.

Французький цибулевий суп

Молюски

Креветки на грилі, мідії у винному соусі, равлики по-бургундськи, фаршировані кальмари, смажені восьминоги, устриці зі скибочкою лимону та келихом ігристого - про все це Меган Маркл довелося забути.

Усе через те, що молюсками дуже легко отруїтися. А оскільки королівськи візити розписані практично похвилинно, часу на боротьбу із неприємними симптомами просто немає.

Морепродукти

Гостра їжа

Занадто багато спецій і прянощів можуть викликати розлади травлення. А це, знову ж таки, просто недозволена розкіш для членів королівської родини через їх щільний графік.

Перець чилі

Вода з-під крану

Те ж саме стосується і води з-під крану. Водогінна вода, на думку королівського лікаря, - ідеальне місце для розмноження бактерій і кишкової палички. Таким чином, і Меган Маркл, і Гаррі, і всім іншим членам королівської родини суворо заборонено до неї торкатися. Усі п’ють виключно пляшкову воду.

Вода з-під крану

А як харчуються відомі моделі читайте у статті - https://harchi.info/articles/yak-harchuyutsya-modeli-svitovi-pryklady.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
Коментарі

Вхід на сайт

Hi, very nice article, thank you.