Що улюблена кава говорить про ваш характер

Є ті, хто не уявляє ранок без чашки кави. Є ті, хто старається не зловживати та дозволяє собі ароматний напій тільки час від часу. Хтось надає перевагу міцній каві еспресо, комусь неодмінно потрібно розбавити кавову гіркоту молоком. Так чи інакше, без кави сучасне життя не існує — він уже давно перейшов з розряду “напій” до “способу життя” та став елементом особистого стилю.

Жінка п'є каву

Еспресо

Залізна леді

Ваш девіз — жодних компромісів. Ви прямолінійні, відкрито говорите про те, що вас хвилює або турбує, чітко ставите цілі та вмієте їх добиватися. Іноді ваші слова ранять, але, будемо відверті, оточуючі у більшості випадків вдячні вам за правду, якою би неприємною вона не була. Ваш стиль повністю відповідає вашому характеру: чіткі графічні лінії, монохромна гама, простий крій та натуральні тканини. Ще будучи студентом, ви склали список wardrobe essentials і з тих пір не зраджуєте вибраній базі, тільки доповнюючи її яскравими сезонним деталями. Ви точно не жертва моди, що не заважає вас виглядати свіжо і стильно протягом усього року.

Еспресо

Капучино

Голова у хмаринках

Ніжна ззовні, міцна вседині — це не тільки про чашку кави капучино, а й про вашу індивідуальність. На перший погляд ви легковажна та повітряна особа, як молочна пінка, але варто копнути трохи глибше, і виявиться, що ви є не такими простими, як здається, і здатні постояти за себе. Попри те, що ви у більшості випадків знаєте, чого хочете, вас часто відвідують сумніви та страхи. Позбавляйтесь від них миттєво — у вас достатньо досвіду та мудрості, щоб приймати обгрунтовані рішення. В одязі ви надаєте перевагу класиці і з пієтетом ставитесь до витворів Крістіана Діора. Була б ваша воля, ви би носили образ new look, не знімаючи.

Капучино

Лате

Складна натура

Трохи еспресо, чашка гарячого молока та молочна пінка зверху — як і ваш улюблений напій, ви багатошарова, протиречна натура. Ваші емоції бють через край, ви часто буваєте не стримані та занадто категоричні, втім вмієте швидко забувати образи та сварки. Ваш стиль — smart casual, де джинси сусідствують з піджаком-смокінгом, а плаття з яскравими кросівками. Взагалі, ви легко засвоюєте модну хвилю та охоче застосовуєте нові тренди. Вас точно не назвеш консерватором, і, незважаючи на вашу запальну вдачу, друзі та близькі цінують вас саме за емоційність, відкритість та життєлюбність.

Лате

Американо

Жабка-мандрівниця

Ідея розбавити еспресо гарячою водою прийшла у голову американцям (звідси і назва), одержимим здоровим способом життя. Здавалось, що у чашці кави залишиться менше кофеїну, але у результаті вийшло навпаки — американо пють чи не літрами, і це, мабуть, найбільш нездоровий варіант напою. Зрештою, вам мабуть важливішим є ритуал, ніж користь: заварити каву у кавнику, перелити її у високу термо-кружку та попивати по ковтку по дорозі на роботу. І в житті, і в одязі найголовніше для вас — зручність. Максимальний комфорт для вас майже рівносильний щастю, тому ви надаєте перевагу тільки найкращому, якісному, перевіреному часом. Ваше головне хоббі — мандрівки, звідки ви неодмінно привозите нову пачку кави.

Американо

Макіато

Людина миру 

У тому розумінні, що мир та відсутність сварок для вас понад усе. Памятаєте, як у сералі “Секс у великому місті” Керрі Бредшоу пригощалась кавою у квартирі “Російського”, якого грав Михайло Баришніков. Занадто міцний напій вона захотіла розбавити краплею молока (це і є макіато) і провела асоціацію зі стосунками, де також необхідно помякшувати гіркоту та бути ніжнішими. Ви терпіти не можете конфліктні ситуації і всіма силами намагаєтесь уникати гострих кутів. В одязі також уникаєте різких акцентів, надаючи перевагу пастельним тонам, крою over-size та стриманим аксесуарам. Оточуючим з вами неймовірно приємно та легко, але слід памятати про те, що конфлікт може стати непоганим вирішенням проблеми, а негативні емоції — теж частина життя.

Еспресо макіато

А як визначити характер людини за тим, який вона любить алкоголь, читайте тут - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/yak-vyznachyty-harakter-lyudyny-za-ulyublenym-napoyem.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.