Святковий дизайн Coca-Cola до в'єтнамського Нового року

Новий рік за місячним календарем у Вєтнамі — це час, коли кожний надіється на краще, з готовністю береться за нові можливості і радіє новим починанням.

Ластівка з новорічного дизайну Кока-Кола

Особливу упаковку для солодкої газованої води Coca-Cola у вєтнамській агенціїKi SaiGon. Дизайнерів запросили створити лімітовану серію та дизайн упаковки для Cola-Cola к рамках новорічної кампанії 2017 Tet. Креативний процес розпочався з того, що дизайнери вияснили справжнє призначення свята для мільйонів вєтнамців. 

Святкові пляшки Кока-Кола

Новий рік для вєтнамців — це не просто святкування, а подія великого культурного масштабу. Це час, коли збираються усі члени родини і обговорюються плани на світле майбутнє. Стратегія дизайнерів пляшки Coca-Cola базується на образі ластівки — унікального символу Нового року за місячним календарем, який уособлює надію, і поява якого говорить про прихід весни. Квіти персика та абрикоса ототожнюють процвітання, а фейерверк — надію та краще майбутнє.

Принт новорічного дизайну для Кока-Кола

А що придумали для святкової партії Coca-Cola у Японії розкаже стаття - http://harchi.info/blogs/san-ayt-j/yaponiya-vypustyla-svyatkovu-plyashku-coca-cola.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.