Вперше зірки Мішлен отримали закусочні

Два непримітних на вигляд заклади у Сингапурі — Hill Street Tai Hwa Pork Noodle та Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle — нагороджені бажаною для ресторанів усього світу нагородою. Вперше в історії мішленівські зірки дістались вуличним закусочним.

Спеціалісти рейтингу оцінили якість інгредієнтів, смак і техніку приготування страв і прийшли до висновку, що у цих закладах представлені унікальні для Сингапуру страви.

Hill Street Tai Hwa Pork Noodle

Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle

Власники вуличних закусочних святкували перемогу разом з іменитими рестораторами. У цьому році компанія Мішлен випустила свій перший гід по Сингапуру, 29 закладів стали власниками знаменитих мішленівських зірок.

Три мішленівських зірки — найвищу нагороду, що свідчить про неперевершену роботу шеф-кухаря, заради якої варто спланувати окрему подорож — отримав однойменний ресторан відомого французького шеф-кухаря Жоеля Робюшона на острові Сентоса. Тут відвідувачі платять понад 300 євро за 7 страв.

Церемонія нагородження Мішлен

Ще 6 ресторанів отримали 2 мішленівські зірки. Це значить, що заради ресторану варто зробити невелике відхилення від маршруту. 22 заклади, серед яких 2 вуличні закусочні, отримали по 1 зірці. 

Як правило, ресторани, відмічені зірками рейтингу, асоціюються з космічними цінами. У випадку з нагородженими вуличними закусочними усе зовсім інакше. Ціни тут є досить демократичними: наприклад, популярний серед відвідувачів свинячий фарш коштує близько 3,5 євро, а курка з рисом — менше 2 євро.

Шеф-кухар закусочної з гідом Мішлен

Більше про мішленівські зірки читайте у статті - http://harchi.info/blogs/san-ayt-j/shcho-take-mishlenivski-zirky-i-restorany.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.