Залежність від пластівців

Список дивних та рідкісних залежностей є безкінечно довгим. І тепер у ньому є залежність від пластівців для сніданку.

Кукурудзяні пластівці з молоком

19-річний Філліп Патрік за добу з'їдає загалом по 13 тарілок пластівців, заправляючи їх 138 ложками цукру. Проблеми з харчуванням почались, коли хлопець почав жити окремо від батьків. Зараз він, по суті, їсть тільки платівці. За загальними підрахунками хлопець за останні 3 роки з'їв 14235 тарілок пластівців. На тиждень виходить 6 великих коробок пластівців, 7 л молока, а кожні 9 днів він змушений купувати 5 кг мішок цукру. Плюс, Патрік регулярно п'є чай з 6 ложками цукру.

Коробки з пластівцями

У результаті за 3 роки його вага збільшилась на 25 кг, сягнувши 95 кг. При цьому хлопець страждає від нестачі енергії — він з важкістю піднімається по сходах, має проблеми інтимного характеру і веж позбувся роботи через свою залежність. Лікарі винесли вердикт: якщо залежність не буде подолана, то хлопця очікує рак або хвороба серця. 

Що цікаво: дівчина Патріка харчується правильно. А ось калорійність його раціону становить близько 6906 ккал на добу, адже дієта складається виключно з вуглеводів. Хлопець намагався самостійно подолати залежність, відмовившись хоча б від цукру. Але без солодкого він протримався усього 2 дні. Без пластівців же його настрій скаче, що говорить про реальну залежність.

Кукурудзяні пластівці з молоком

Про хвороби, що виникають від неправильного харчування, розкаже стаття - http://harchi.info/articles/hvoroby-yaki-vynykayut-vid-nepravylnogo-harchuvannya.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.