Згадки про їжу на сайті знайомств підвищують рейтинг

Згідно із дослідженням сайту онлайн-знайомств Zooks, згадка про їжу в особистій інформації підвищує шанси знайти пару.

Паста

До такого висновку прийшли спеціалісти сервісу, проаналізувавши 3,7 млн особистих сторінок користувачів і майже 347 млн перших повідомлень. Окрім того, проектна група провела опитування близько 7 тим одиноких людей, щоб мати і кількісні, і якісні дані по предмету. Мета дослідження - визначити, як згадка про їжу в особистому профілі впливає на шанси знайти пару.

Виявилося, що користувачі, які включили інформацію про їжу в особисті дані, отримують більше повідомлень. Звичайне речення про те, що ви любите їжу, підвищить кількість вхідних повідомлень на 82% порівняно з іншими користувачами.

Приготування їжі

Найбільш приваблива для користувачів їжа - гуакамоле. Ті, хто вказали в особистій анкеті пасту з авокадо, отримали на 144% більше повідомлень. Окрім гуакамоле та авокадо, люди відкликаються на суші, шоколад, картоплю, пасту, сир, бургери і торти. За даними дослідження, вегани також досить популярні: +62% до середньої кількості повідомлень на користувача.

Гуакамоле

Втім, не уся їжа додає вам балів серед потенційних партнерів: не слід згадувати про смажену курку і ямс (особливо ямс - він віднімає до 70% популряності). Також на диво негативно працює згадка про любов до приготування їжі: користувачам, які написали про це у першому повідомленні, рідко відповідали.

Смажена курка

А що таке інтуітивне харчування читайте у статті - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/shcho-take-intuityvne-harchuvannya.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.