Як харчуються моделі - світові приклади

Чудова фігура, сильне блискуче волосся, сяюча здорова шкіра, міцні нігті та інші риси бездоганної зовнішності моделей привертають увагу щодня у рекламі та пресі. Ясна річ, їхня зовнішність часто зазнає неабиякої корекції з боку гримерів і ретушерів. Та все ж таки, глянувши на тих самих моделей у повсякденному житті, переконуєшся, що вони справді чудово виглядають (худющих зморених дівчат, що мають хворобливий вигляд, ми не враховуємо). Коли  дівчина ставить за мету не худорлявість, а здоров’я, то стрункість набувається “заодно”.

Бездоганна зовнішність моделей викликає у когось захват, у когось – заздрість, а для когось – це черговий поштовх і натхнення для роботи над собою, своєю зовнішністю, красою та здоров’ям. Саме для такої категорії читачів пропонуємо цю добірку про спосіб харчування кількох відомих моделей.

Кейт Мосс

Їй 34 роки, народила одну доньку. За період стосунків зі своїм бойфрендом, який частенько водив її по ресторанах, Кейт набрала вагу і її прекрасна фігура дещо зіпсувалась. Але згодом вона взялася за себе і швидко повернула форму. Зараз Кейт уважно стежить за харчуванням, займається спортом та медитацією. На сніданок вона зазвичай вживає фрукти, тост та йогурт із пробіотиками; на обід – курятину-гриль із овочами, а на вечерю –– рибу-гриль та неодмінно овочі.

Кейт Мосс

Наомі Кемпбелл

Знаменита супермодель, відома не лише своєю красою та розкішною фігурою, а й потужною харизмою. Її спосіб оперативного приведення себе у форму – доволі ексцентричний: пити протягом 10 днів спеціальний лимонад, воду, відвар із м’яти... і більше нічого не вживати. В такий спосіб Наомі очищує себе кілька разів на рік, але й щодня  стежить за харчуванням – не вживає алкоголь, прості вуглеводи, м’ясо, обмежує сіль, налягає на овочеві салати (тільки з оливковою олією); рекомендує включати в раціон імбир, ананас, червоний перець, артишок. Один із основних принципів її харчування – мінімум 5 маленьких прийомів їжі на день, з інтервалом 2 години. Так вона підтримує свій метаболізм у постійному русі. А ще Наомі радить вечеряти не пізніше 8 вечора.

Наомі Кемпбелл

Клаудія Шиффер

Ця розкішна білявка – до речі, матір двох дітей – здається, стає звабливішою з кожним роком. Як і будь-яка інша жінка, Клаудія набирає вагу і втрачає форму (і, звісно ж, здоров’я), коли припиняє стежити за харчуванням та споживає шкідливу їжу. Тож вона обрала для себе раціон, що не передбачає перекусів – замість шести маленьких прийомів їжі на день вона має три повноцінні трапези і не їсть у проміжках між ними. Також, вона стежить за кількістю випитої за добу чистої води. Коли Клаудія від’їжджає у довготривалі тури, без перекусів не обійтись, тож вона завжди має при собі крекери із коричневого рису, розчинний місо-суп чи щось подібне (легке й поживне), задля уникнення раптових шкідливих перекусів. Приблизний денний раціон моделі: фрукти, мюслі або пророщені зерна з йогуртом на сніданок; салат із різних овочів чи місо-суп на обід, салат із тунцем або курятиною на вечерю.

Клаудія Шиффер

Міранда Керр

У свої 31 Міранда дотримується досить суворої дієти. Є кілька загальних принципів її харчування: повна відсутність у раціоні цукру та борошна, наявність великої кількості овочів, фруктів та води; також, Міранда вживає м’ясо, горіхи;  вона приділяє увагу щоденним фізичним навантаженням.  І не дарма, адже її чудова фігура відома на цілий світ!

Міранда Керр

Кожна модель обирає свій спосіб харчування, базуючись на власних звичках, уподобаннях, особливостях характеру. Але в усіх їхніх дієтах є дещо спільне і само собою зрозуміле: відсутність “шкідливої їжі”, велика кількість води, овочів та фруктів; регулярні фізичні навантаження. Брати приклад із топ-моделей і прислухатися до їхніх порад чи шукати свій власний спосіб підтримання стрункості та краси – обирати кожен має сам. Головне – уважно прислухатися до власного організму і берегти здоров’я та гармонію у собі.

Про прості правила, що допоможуть вам наблизити свій спосіб харчування до прикладу моделей читайте у статті - http://harchi.info/articles/yak-harchuyutsya-modeli-porady-na-kozhen-den.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.