8 подарунків для тих, хто любить їжу

Про те, що дарувати близьким та колегам на Новий Рік та Різдво, краще задуматися завчасно, щоб потім не маринуватися в очікуванні на касах торгових центрів. До вашої уваги підбірка подарунків, які точно сподобаються усім, хто любить готувати, їсти та просто милуватися їжею.

Шкарпетки з піцою

Наперекір думці, що шкарпетки - найгірший подарунок для чоловіка, це справді необхідна річ. Багато шкарпеток не буває. Якщо ваш друг - фанат їжі, шкарпетки з принтом піци, пасти або його улюбленого фрукту стануть приємним подарунком.

Шкарпетки з піцою

Вафельниця

Кухонні аксесуари не хочеться купувати самостійно, а ось отримати їх у подарунок завжди приємно. Наприклад, вафельницю. Звісно, це не дуже маленький подарунок, але насправді досить бюджетний. А збиратися потім на бранч з вафлями - окреме задоволення.

Вафельниця

Келихи для шампанського

Гарні келихи для ігристого стануть приємним доповненням до новорічної ночі, ну а якщо подарунок розіб’ється того ж вечора, то це, як кажуть, на щастя.

Келихи для шампанського

Підставки для яєць

Ще одна річ, яку забуваєш купити собі сам. Набір підставок для яєць - чудовий варіант для подарунку. Головне, не забудьте розповісти, скільки потрібно варити яйця, щоб жовток у них залишився рідким.

Підставки для яєць

Термогорнятко

Подарунок не тільки для друга, а й для планети: багаторазове горнятко для кави допоможе скоротити пластикові та паперові відходи. На сьогодні варіантів такого подарунку безліч, залишилося тільки зайти в інтернет і вибрати підходящий.

Термочашка

Екомішечки для овочів та фруктів

Ще один чудовий подарунок для тих, хто хоче почати піклуватися про навколишнє середовище - екологічні багаторазові мішечки для фруктів та овочів. Купуйте одразу декілька різних кольорів - зайвими вони точно не будуть.

Екомішечки для овочів та фруктів

Набір тістечок макарон

Солодощі - не завжди поганий подарунок. Особливо якщо ви прихильник маленьких, але недешевих тістечок макарон. А до Нового року та Різдва випускають спеціальні святкові колекції з особливими смаками.

Різдвяний набір тістечок макарон

Кавовий гаджет

Якщо ваш друг - затятий кавоман, то простою воронкою V60 або аеропресом його не здивуєш. Якщо бюджет дозволяє, то кавовий гаджет Trinity точно сподобається своєму новому власнику. Розумний та гарний аксесуар варить каву різноманітними способами, а також підказує, як краще приготувати напій.

Кавовий гаджет Trinity



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.