Елітна горілка у тетрапаках - небезпечна підробка

Останнім часом в Інтернеті і не тільки можна знайти безліч пропозицій із продажу елітної горілки (такої як Finlandia, Absolut, Jelzin) у тетрапаках. Що казати, що ціна на дані напої є підозріло привабливою.

Об'ява про продаж горілки Finlandia у тетрапаку

Продавці такої горілки пояснюють її пакування та ціну наступним чином:

  • Ця горілка з DutyFree.

  • Ця горілка конфіскат.

  • Ця горілка - коктейльний варіант для барів.

Правда це чи чергові маніпуляції недобросовісних продавців? Слід згадати, що такі випадки трапляються вже не вперше.

Об'ява про продаж горілки Finlandia у тетрапаку

Об'ява про продаж горілки Absolut у тетрапаку

У 2013 році підпільний цех із виробництва контрафактної горілки викрили у Чернівецькій області. Вони продавали свій продукт під виглядом елітного французького бренду Jelzin. Спирт для горілки возили налагодженими каналами з Європи поза митний контроль. А сурогат продавали через інтернет уже як елітний напій.

У 2016 році правоохоронці закрили черговий підпільний цех із виробництва контрафактного алкоголю. Під час обшуків правоохоронці конфіскували тисячі літрів підробної алкогольної продукції відомих марок: Finlandia, Absolut, Jelzin, . Окрім самого факту підробки елітних брендів, найнебезпечнішим є той факт, що алкоголь виробляли невідомо за якими стандартами у антисанітарних умовах, а потім напій просто розливали у тетрапаки із брендом і маркуванням відомих виробників: Finlandia, Absolut, Jelzin, Grey Goose та Courvoisier, які також можна знайти на продаж в Інтернеті.

І цими двома випадками історія підробки відомих брендів, на жаль, не закінчується. От і зараз ситуація не змінилася. Горілка, яка продається у тетрапаках є 100% підробкою, виробляється у різних куточках нашої і не тільки нашої країни, добре, якщо з дотриманням хоча б мінімальних норм і правил.

Об'ява про продаж тетрапаків для горілки

Особливо активізуються продавці підробного алкоголю під час свят, оскільки попит на напої, зокрема у великих об’ємах, зростає. Усі хочуть придбати алкоголь, часто елітний (велике свято як-не-як), і часто спокушаються привабливою ціною, забуваючи про безпеку та перевірку якості.

Дізнатися, чи ваша горілка є оригінальною, а також зв’язатися з офіціними представниками компанії Absolut ви можете на сайті https://contact.absolut.com/org/absolut-vodka/d/is-my-absolut-bottle-original-or-fake/.

Компанії виробники елітних видів горілки дбають про репутацію та якість своїх продуктів і завжди готові дати відповідь на ваші запитання щодо продукції.

Об'ява про продаж горілки Jelzin у тетрапаку

Після звернення до офіційних представників бренду Finlandia щодо горілки у тетрапаках, ми отримали наступну відповідь:

Лист до Finlandia

“Дякуємо за ваш лист до Finlandia. Ми цінуємо ваше занепокоєння якістю нашої продукції. Захист споживачів та збереження репутації нашого бренду є для нас дуже важливим, тому кожний інцидент підробки розглядається дуже серйозно. Ми працюємо з правоохоронними та регуляторними органами з метою боротьби із підміною продукції та незаконним використанням нашого бренду іншими виробниками.

Продукт, про який ви запитуєте, є підробкою, оскільки ми не продаємо Finlandia у тетрапаках (бег-ін-боксах). Найкращий спосіб для користувачів уникнути придбання контрафактного продукту - купувати напій у перевіреному магазині.

Ще раз дякуємо за те, що зв’залися з нами.”

Зв’язатися із представниками брендів може кожен бажаючий за допомогою їх офіційних сайтів:

Як би не хотілося зекономити (це особливо актуально під час свят, коли витрат досить багато), слід пам’ятати, що наслідки від споживання неякісного алкоголю можуть бути серйозними. Адже, не вгадаєш, що знаходиться саме у вашому тетрапаку: чи вам пощастить і ви максимум будете розчаровані смаком напою та відбудетесь трохи сильнішим головним болем зранку, ніж зазвичай. А чи вам трапиться горілка, виброблена в обхід усіх стандартів із неякісних та небезпечних інгредієнтів, споживання якої у навіть зовсім невеликій кількості може викликати серйозну інтоксикацію організму та проблеми зі здоров’ям на все життя. Недарма кажуть, що безкоштовний сир буває тільки у мишоловці. Слід бути дуже обережними, і купувати алкоголь у звичній тарі, з акцизними марками і бажано у перевірених постачальників. Краще випити менше, але бути впевненим у якості продукту.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
Коментарі

Вхід на сайт

Але чому продають?I вже дуже тривалий час. Де контролюючи органи?


Вхід на сайт

Если всё всем известно, о том, что эту палёнку разливают в антисанитарии, в гаражах и подвалах - почему она продаётся на куче разных сайтах совершенно открыто!??
Где работа правоохранительных органов!??
Или они в доле!??


Вхід на сайт

Большое спасибо за разъяснение


Вхід на сайт

Не знаю, как там абсолют и финляндия. но пшеничная 10 л очень даже приличная водка. Получше той химозной водки, что продается в магазинах. Может она и изготовлена подпольно, но качество на высоте, крепость 40, проверял спиртомером. А покупать или нет - дело ваше. Я покупаю и доволен качествам и ценой.


Вхід на сайт

До сих пор фирма алкопак ком юа торгует конкретной бадягой, которую варят у себя в селе. К сожалению пришлось столкнуться и заказать апероль в тетрапаке 2л за 300 грн. На вкус просто отвратительное пойло, вылил в раковину. Не заказывайте ни в коем случае в Алкопак ком юа.


Вхід на сайт

Тоже пошло в унитаз


Вхід на сайт

Немогу сказать что в тетрапаках алкоголь хуже чем тот что в магазине с акцизкой.Давно покупаю паки и качеством доволен.А вот на утро от магазинного Немирова можно и крякнуть


Вхід на сайт

Дважды покупал Финляндию Снежинка в магазине Алкомагнат. Хорошая водка. На много лучше, чем продают в супермаркетах.


Вхід на сайт

Очень полезная информация.


Вхід на сайт

Спасибо за статью.Конечно же сразу понятно,что крупные производители алкогольной продукции не разливают напитки по большим тетрапаковским тарам.Тем более все тетрапаки одинаковые на вид,словно с одного завода,а не с разных,как должно быть.
Приобретать или не приобретать данную алкопродукцию-это личное дело каждого.Хорошо,когда просто не понравится вкус напитка или будет сильный похмельный синдром,после употребления,куда похуже отравление.Было дело,покупали такие напитки-и,да они не имеют ни-че-го общего с оригинальным алкоголем мировых брендов.Так,простой суррогат,среднего качества и странного вкуса.Берегите себя и цените своё здоровье!


Вхід на сайт

Таку статтю, звичайно, треба було написати, сюжет банальний - купуйте розкручені бренди з націнкою 1000%, а то все підробка.
Враховуючи те, що:
1. Чимало схвальних відгуків про тетрапак.
2. Давно доведено, що домашні "бейлізи", "карпатські віски", усякі хрінівки, медовухи, калганівки - чудово смакують, не гірше "фірмИ", головне знати міру. А це стосується будь-якого алкоголю.
3. Будь-який алкоголь шкодить здоров'ю.
4. "Народне варіння" було, є і буде.
5. З народним варінням боролася в першу чергу держава, і причина - щоб люди платили непомірні акцизи в казну, які сягають 50 і більше відсотків до собівартості продукту.

... То можна припустити наступне:
А. Аналоги фірмових напоїв - мають місце бути як формула "спирт + смак", так само як і брендові. Якщо спирт добре очищений, то в нього можна домішати будь-які нормальні продукти для смаку, так само як роблять це бренди. Усілякі там перегонки, витримки, фільтрації не є чимось магічним - усе можна зробити не тільки у заводських, а і домашніх умовах.
Б. Якщо ставитися до тетрапаків 2 л за 300 грн, як до чудової "медовухи" або "хрінівки", то ціна виходить цілком звичайна: трохи більше ніж можна купити на ярмарках у майстрів. Просто замість "медовуха" там буде написано "Jeam Beem Apple" наприклад.
В. Якщо існують стільки магазинів, де продається "клітка" в тетрапаках, то ринок сформувався. Хочуть того наші поважні бренди з націнкою х10, чи не хочуть. Тобто, є споживач, є потужні виробники і мережі збуту, зацікавлені щоб задоволений споживач приходив знову і знову. І щоб їх не "накрили" за масове отруєння людей невідомими хімічними речовинами. Тобто, щоб їх ринок і бізнес процвітав.

Таким чином, думаю, спрацювала відома аксіома "ринок не терпить порожнечі": якщо є бізнес з націнкою х10, то скоро з'явиться х5, х3, х1,5 і т.д. Що залишається брендам х10 у даному випадку? Пояснювати необхідність платити неадекватну ціну усілякою міфологією: то підробка, в них бочки недостатньо дубові і решта решта. :) Ну а споживач обирає - вестися на це, або ні.


Вхід на сайт

Це все чудово, але головна претензія до таких напоїв - те, що вони, по-перше, видають себе за оригінал, а не чесно признаються, що це горілка власного виобництва, ну і також насторожує сумнівна якість продукту. І, звісно, кожен споживач має власну голову на плечах, щоб подумати, вестися на це чи ні, але це не знімає відповідальність з безсовісних виробників і не дає їм право обдурювати людей.


Вхід на сайт

Купив якось єльцина 3 літри
Випив рюмаху. Другу. Третю. Потім пів стакана. Потім ще стакан. Хм. І так десь до півлітра. Якась оригінальна горілка вже б звалила з ніг. А тут... навіть перегару не було. Тому так. Ви праві. Кожен сам вирішує яку бадягу йому пити. Якщо морган 0.7 вартує 400грн то 2 літри аж ніяк не можуть коштувати 300грн. Краще менше оригіналу. Ніж більше пальонки.