Покупка продуктів харчування гуртом - економте ще більше

Покупка продуктів харчування гуртом — чудова альтернатива дрібним, але частим покупкам. Існує досить багато продуктів, які ми їмо щодня, які зберігаються протягом тривалого часу або які можна зберегти надовго, якщо знати як. Тому покупка таких продуктів гуртом або дрібним гуртом — це реальна економія грошей та часу.

Як правило гуртівні є у кожному районі великого або у кожному невеликому місті. У загальному, ціни натаких ринках або базах на 10-15%, ніж у найдешевшому продуктовому магазині.

Економія

Які продукти купувати гуртом

Сипучі продукти

Сипучі продукти тривалого зберігання - крупи, борошно, цукор, сіль та спеції. А, також, макарони. Дуже вигідно купувати гуртом.

Ці продукти споживаються щодня, зберігаються довго, і, до речі, не дуже вибагливі до умов зберігання. Усе, що вам потрібно — правильні контейнери та сухе темне місце для зберігання.

Кава та чай

Економія на цих товарах може сягати 30%.

Рослинна олія

Вигідно купувати гуртом не тільки традиційну соняшникову, а й оливкову, кукрудзяну, тощо.

Також, заодно варто закупити і столовий оцет, якщо ви його часто використовуєте.

Сухофрукти та горіхи

Якщо ви часто їсте або використовуєте при приготуванні страв сухофрукти та горіхи — їх, також, набагато вигідніше купувати гуртом.

Овочі та фрукти, ягоди

У першу чергу картопля, буряк та морква — сміливо можна купувати у великих кількостях.

М'ясо та риба

Якщо ви маєте вдома хорошу морозильну камеру — можна сміливо купувати гуртом м'ясо та рибу, на тиждень, місяць або декілька та заморожувати. Не забувайте спитати документи, що підтверджують безпечність та якість цих продуктів харчування (що слід робити і при роздрібній покупці товару на звичайних ринках).

Бутильована вода

Вода та питання, чи доцільно її купувати у магазині, а, можливо, краще встановити фільтр для води або набирати із джерел — заслуговують окремої теми. Проте, якщо ви все ж звикли купувати воду у магазині, то тим більше надайте перевагу гуртівням.

При покупці великих упаковок, деякі виробники, навіть, можуть запропонувати до 50% знижки на другу одиницю товару.

Гуртом можна купувати не тільки продукти тривалого зберігання. Ви можете купувати майже усі продукти гуртом для подальшого заморожування , якщо ви користуєтесь таким методом, вмієте правильно заморожувати продукти і маєте для цього відповідне обладнання.

Як заморожувати продукти читайте у статті - http://harchi.info/articles/zamorozhuvannya-produktiv

Гуртівня

Як купувати продукти гуртом

Знайдіть місцевого дистриб'ютора

Гуртові партії продуктів харчування продаються у деяких продуктових магазинах, магазинах здорової їжі, великих продуктових супермаркетах та спеціальних гуртівнях.

У мережі продуктових магазинів менше шансів знайти гуртові партії продуктів.

Знайдіть гуртівню у вашому або ближніх районах. Навіть, якщо вам доведеться проїхати трохи далі, ніж у найближчий магазин, покупка гуртом є більш економічно вигідною.

Потурбуйтесь про упаковку та місце для зберігання

При закупці продуктів гуртом, упаковка та місце зберігання потребують ще більшої уваги, ніж зазвичай. Адже від забезпечення умов для зберігання продуктів напряму залежить те, чи дійсно ви отримаєте економію на закупівлі таким способом, а чи, навпаки, викинете гроші на вітер, якщо продукти просто напросто зіпсуються. Не бійтеся витратитись на герметичні контейнери, матерчаті мішки, витратити час на підготовку місця для зберігання у вашому домі, адже це є необхідним для дійсно економного результату.

Про упаковку для зберігання продуктів читайте у статті - http://harchi.info/articles/u-chomu-zberigatty-produkty-upakovka

Про те, як зберігати продукти харчування читайте тут - http://harchi.info/articles/zberigannya-produktiv-harchuvannya-osnovni-pravyla

Не забувайте, що можна купувати онлайн

У такому випадку вам не доведеться витрачати час на поїздку на гуртівню.

Наразі більшість серйозних гуртівень мають свої онлайн-магазини, у яких пропонують увесь асортимент товару та його доставку у межах того чи іншого регіону. Якщо ви вирішили перейти до покупки продуктів гуртом через інтернет — не поспішайте одразу замовляти велику партію продуктів у того чи іншого постачальника. Зробіть невелике замовлення, протестуйте сервіс, якість товару, чи влаштовують вас терміни доставки. Якщо ваші очікування підтвердились, то такий спосіб буде економити не тільки ваші гроші, а й ваш час.

Не купуйте дуже багато

Часто хочеться купити ще більше, аби заощадити більше. А особливо, коли з кожним днем ціни усе зростають. Проте, знайте міру. Пам'ятайте, що наскільки б тривалого зберігання продукти не були, вони, також, псуються. Купуйте не більше, ніж ви впевнені, що маєте де і як зберігати.

Купувати гуртом



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
Коментарі

Вхід на сайт

Можна прайс лист з цінами?


Вхід на сайт

Дана стаття носить ознайомчий характер з порадами про те, як заощаджувати. Цінами на продукти вроздріб чи гуртом слід поцікавитись у магазинах та на ринках, де вони безпосередньо і продаються.