60 Second Salad Maker - салат за 60 секунд

Потрібно швидко — дуже швидко, нарізати овочі та зелень на салат? Можливо, не дуже ретельно і рівно — але обходячись при цьому мінімумом допоміжних аксесуарів?

Допомогти тут беруться майстри американського стартапу 60 Second Salad Maker, які придумали дотепну та цікаву однойменну конструкцію, яка дозволяє, згідно з анонсом, приготувати тарілку салату обємом на 2-3 персони приблизно за 60 секунд.

Салат

Універсальний прилад можна описати як цільну  пластикову підставку-основу круглої форми. І пластикову “миску” з рядами прорізів по всій довжині, яка надягаєтсья зверху на підставку. Спочатку миску пропонують використовувати у якості друшляка: викладаючи туди вибрані для салату овочі і зелень і ретельно промиваючи їх під краном у проточній воді. Потім миска накриваєтсья підставкою, перегортається на неї, встановлюється на стіл і вмістиме, через прорізи, нарізається гостро заточеним ножем.

При бажанні нарізати овочі крупними скибочками та шматочками орудувати ножем можна через один проріз. Потрібно дрібніше — тоді використовується кожна. Якщо ж потрібно подрібнити салат ще більше, після першого етапу нарізання миска з прорізами обережно припіднімається та переміщується на 90 градусів: для цього на кришці приладу та підставці передбачені хвилеподібні пази. Потім процес нарізання повторюється — і овочі виявляються подрібненими у декількох напрямах.

Прилад 60 Second Salad Maker

Звісно ж, виконана з харчового — розрахованого на контакт з продуктами пластику, конструкція має ряд обмежень. Наприклад, занадто соковиті овочі і фрукти у приладі нарізати буде трохи важко. А якщо ніж виявиться недостатньо гострим — шкірка ж овочів та фруктів при цьому міцною, вмістиме буде не нарізану, а почавлене. 

Тим не менш, бажаючих замовити прилад 60 Second Salad Maker через кампанію на Кікстартер, яка на днях завершується, виявилось більш, ніж достатньо. При завданні набрати $5 для початку виробництва кухонного аксесуару розробники салатниці-овочерізки зібрали у передзамовленнях понад $335 тисяч. І це — при ціні одного комплекту від $12 і з обіцяним на травеньпоточного року початком виконання замовлень.

А ідеальні інгредієнти для салату шукайте у статті - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/idealni-ingrediyenty-dlya-salatu.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.