Британська авіакомпанія представила меню для тих, хто боїться літати

Британська бюджетна авіакомпанія Monarch Airlines представила спеціальну їжу для пасажирів, яка повинна допомогти їм заспокоїтися та знизити страх перед польотами.

Меню для тих, хто боїться літати

Меню було розроблено за участі професора психології Оксфордського університету Чарльза Спенса. Пасажирам Monarch Airlines пропонують спеціальне морозиво з додаванням лікарської рослини ехінацея пурпурна і лакриці. Стверджується, що такий продукт підвищить імунітет мандрівників.

Окрім того, незвичайний чорний колір солодощів повинен приємно здивувати туристів та відволікти їх увагу від стресу, викликаного польотами, пояснює Спенс.

Мандрівники під час польотів також спробують японські тістечка моті з рисового тіста. Зі слів професора, їх тягуча текстура, як у жуйки, повинна заспокоїти людей, які нервують.

Морозиво з лакрицею

Клієнти Monarch Airlines зможуть випити трав’яний чай, настояний на ромашці, насінні фенхелю та водоростях. Такий чай позитивно впливає на травлення. Перед посадкою пасажирів пригостять солодкими горіховими батончиками з грибами і томатним порошком, які повинні допомогти їм збадьоритися.

Нове меню вже почали тестувати на окремих рейсах Monarch Airlines з аеропорту Лутон у Неаполь, Гібралтар і Малагу. Якщо така їжа прийдеться до смаку пасажирам, її запропонують мандрівникам і на інших маршрутах лоукостера.

Страви з меню для тих, хто боїться літати

Інша авіакомпанія пропонує своїм пасажирам меню, що підвищить настрій мандрівників під час очікування рейсів - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/shchaslyve-menyu-v-aeroporti.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.