"Щасливе" меню в аеропорті

Очікування рейсу в аеропорті — це завжди утомливо. Пасажири, втомлюються, нудяться, часто не вистачає часу на те, щоб повноцінно пообідати, що тягне за собою поганий настрій та стрес. У лондонському аеропорті Gatwick знайшли незвичайне вирішення цієї проблеми.

Вісім ресторанів аеропорту запустили спеціальне меню, страви з якого здатні підвищити рівень “гормону щастя” у людини. До складу цих страв входять продукти, що підвищують рівень серотоніну — цитрусові, лосось, тунець, банани, вівсянка, шпинат, нут і соя.

Салат з лососем

Наприклад, серед страв “щасливого” меню — цитрусовий салат з лососем та коктейль з грушею, бананом, папайєю та апельсиновим соком. Усі подібні страви відмічені у меню смайликом. 

При створенні “щасливого” меню, керівництво аеропорту об'єднало свої зусилля з дієтологом Джо Траверсом. З його слів, низький рівень певних гормонів у нашому організмі призводить до втоми і, відповідно, поганого настрою.

Аеропорт

Більше про те, чим харчуватись у дорозі, читайте у статті - http://harchi.info/blogs/san-ayt-j/chym-harchuvatys-u-dorozi.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.