Чайне вино

Здавалось би, після незвичайного синього вина чим ще можна здивувати? Але виробники не перестають шукати нові цікаві сорти вина та напоїв.

На цей раз під брендом Poet випущено три нові види вина. Їх новизна полягає у тому, що до складу вина входить чай різних сортів, а виноград ефектно відтіняє його смак. До букету вина під назвою Soneto входить виноград сорту гарнача і earl grey. Вино Haiku поєднує у собі чай сенча та шардоне. І третій вид, Ghazal, приготований з індійської чайної суміші масала та винограду мерло.

Пляшки вина з чаєм

Виробники рекомендують поєднувати вино Soneto зі стравами з червоного м’яса, Haiku - з морепродуктами, а Ghazal чудово підійде до гарячих пряних страв. Ще один незвичайний момент полягає у подачі нового вина: Soneto і Ghazal рекомендується нагрівати перед споживанням, а Haiku - пити охолодженим до 15 градусів і нижче.

Охочим спробувати ці незвичайні напої можна звернутися в інтернет-магазин виробника. Ціна за три пляшки вина становить 33 євро, також є набір з шести пляшок вартістю 57 євро.

Ідея створення незвичайного вина прийшла з Індії, а в Іспанії її розробив і втілив у життя спеціаліст в області чаю Тадео Кортес.

Пляшки вина з чаєм

А вибрати вино на подарунок допоможе стаття - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/yak-vybraty-vyno-na-podarunok.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.