Доступні суперпродукти

Говорячи про суперпродукти, експерти часто оперують екзотичними назвами — капуста кале, ягоди годжі, насіння чіа, тощо. Але чи можна знайти суперпродукти у звичайному магазині?

З точки зору науки до суперпродуктів належать такі продукти, які містять у собі максимум поживних речовин, а також сприяють спалюванню жиру в організмі і є потужним джерелом антиоксидантів. На сторінках видання Steak Lovers спеціалісти розповіли про продукти харчування, доступні пересічному споживачу.

Корисні продукти

Так, наприклад, вони порадили регулярно споживати білокачанну капусту, яка, за словами експертів, ні в чому не поступається дорожчій цвітній і містить дуже велику кількість вітамінів.

Капуста

Також суперпродуктом є нут. “Боби нуту є ідеальною сировиною для хумуса та фалафеля, а наявні у них сполуки є корисними для серця і кровоносної системи”, — відмітили медики.

Нут

До списку найкорисніших та важливих продуктів, на їх думку, входить і журавлина — аналог ягід годжі. Продавці нерідко завищують ціни на ці ягоди, тоді як ту ж кількість корисних речовин можна отримати і зі звичайної журавлини, яка містить рекордні показники вітаміну С та антиоксидантів, повідомили спеціалісти. 

Журавлина

Іншим доступним суперпродуктом вони назвали яблука. Наукові співробітники конкретизували, що ці фрукти — джерело незамінного різновиду клітковини, пектину. Регулярне споживання яблук сприяє зменшенню запальних процесів в організмі та ризику інсультів, наголосили лікарі.

Яблука

Більше про суперпродукти та їх вітчизняні аналоги читайте у статті - http://harchi.info/blogs/san-ayt-j/superyizha.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.