Готуємо сніданок у ліжко

Сучасний ритм життя не завжди залишає нам час робити один одному маленькі приємності. Адже для того, щоб висловити почуття, достатньо і такої дрібниці, як приготувати сніданок у ліжко. Неважливо, чи відмітили ви срібне весілля або знаходитесь тільки у квітково-цукерковій стадії стосунків — такому простому жесту будуть раді всі. І привід для подібного сюрпризу зовсім не потрібний: виберіть ранок, коли ваша друга половинка нікуди не поспішає, та імровізуйте. А ми підкинемо вам пару ідей для романтичної ранкової трапези.

Сніданок у ліжко

Сніданок прихильника ЗСЖ

Задумка зі сніданком у ліжко сама по собі розчулить будь-кого. Але ті, хто ретельно слідкує за кількістю калорій та якістю раціону, оцінять не усіляку вашу імпровізацію. Скажімо, від яєчні зі смаженим беконом прихильники здорового харчування навряд чи прийдуть у захват. Проте від мюслі з йогуртом, ягідного смузі, вівсянки з бананами або фруктового салату з чашкою липового чаю не відмовляться точно.

Сніданок прихильника ЗСЖ

Сніданок естета

Догодити естетам не так просто: вони дуже уважні до дрібниць. Багате меню сніданку у ліжко вразить їх не так сильно, як сервірування підносу. Підготуйте гарні серветки і столик для сніданку, розкладіть акуратними скибочками грінки та сир, яйце подавайте обовязково на підставці і не забудьте залишити милу листівку з побажанням вдалого дня. При фантазійній подачі він/вона оцінить старання, навіть якщо зі страв на підносі буде одиноке імирне печиво та чашка лате.

Сніданок естета

Сніданок романтика

Романтичні натури не сильно привередливі до креативу сніданку у ліжко. Їх однаково приведе у захват і чорничний капкейк, а яйце-пашот з морквяним фрешем, і банальний тост з джемом — задоволення їм принесе сам знак уваги. Втім квіти у композиції сніданку — позиція обовязкова: чи то наївна гілочка верби, букет польових ромашок або бутон ніжної троянди.

Сніданок романтика

Сніданок аристократа

Для любителів тривалого церемоніального сніданку з вивченням газети за чашкою чорної кави сервірувати стіл краще без нових затій, слідуючи встановленим звичкам. На срібному підносі не повинно бути нічого зайвого: склянка соку, хрусткий круасан, яйце “Бенедикт”, вершки і два шматочки цукру, наприклад. І не забудьте свіжу пресу.

Сніданок аристократа

Сніданок гурмана та любителя солодкого

Істинні шанувальники застіль люблять суттєво підкріпитись зранку. Вигадливий візерунок на серветках не привабить їх увагу, проте різноманітний вибір страв за сніданком однозначно покращить настрій. У хід можна пускати все, на що здатна ваша фантазія: від булочок з корицею, мафінів та віденських вафель зі збитими вершками до нарядної зеленої фрітати (не псуйте враження словом “омлет”), оладок з полуницею та крепів з домашнім сиром. 

Сніданок гурмана та любителя солодкого

І на закуску: обовязково подавайте їжу на спеціальному столику або підносі для сніданку — як мінімум це гарно і створює романтичний антураж, як максимум — це зручно. І не забудьте приготувати порцію і для себе, адже головне у сніданку у ліжко — провести час разом.

Сніданок у ліжко

А що їдять на сніданок у різних країнах світу розкаже інфографіка - https://harchi.info/articles/snidanky-z-usogo-svitu-infografika.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.