Худнути можна і уві сні

Забудьте про сувору дієтичну заборону на їжу у вечірній час і перед сном — їсти можна у будь-який час доби без побоювань набрати зайву вагу і більше того, при цьому навіть можливо схуднути. Нове дослідження показало, як зробити фігуру стрункою без відмови від їжі по вечорам.

Худнути можна навіть під час сну, і для цього не потрібні дієти та виснажливі тренування. До такого висновку прийшли автори спеціального дослідницького проекту.

Жінка спить

Вчені встановили, що організм людини здатний самостійно регулювати вагу — за умови, що його кишкова мікрофлора є активною та збалансованою.

“Якщо у кишечнику присутні необхідні бактерії, організм зможе позбуватися від зайвої ваги без додаткових зусиль”, — зазначили спеціалісти, додавши, що процес спалювання жиру при цьому буде здійснюватись навіть під час сну.

Такий висновок було зроблено після обємної роботи по перевірці здоров’я у пацієнтів, які приймали препарат рісперідон, який назначається для усунення прихозів. З’ясувалось, що при його споживанні у кишечнику людини гине більга частина корисних бактерій. Загибель мікроорганізмів кишкової мікрофлори приводила у пацієнтів до збільшення ваги.

Розмір талії

Для забезпечення здоров’я мікрофлори кишечника, на думку лікарів, організм повинен якомога менше піддаватись впливу штучних хімічних сполук. Такі сполуки присутні не лише у ліках, а й у так званій “смітниковій” їжі промислового виробництва,у якій у великій кількості містяться синтетичні олії та жири, замінники цукру та інші штучні добавки, констатують експерти. 

Вони рекомендують споживати у їжу тільки натуральні інгредієнти і якомога більше рослинних і кисломолочних продуктів. Якщо їжа не містить штучних добавок і різноманітна, кишкова мікрофлора починає функціонувати так, що це не дозволяє тілу накопичувати зайву вагу, переконані дослідники.

Ваги

Також велике значення для здорового травлення має кислотно-лужний баланс - https://harchi.info/articles/kyslotno-luzhnyy-balans-organizmu.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.