Компанія Opus B створила перший анти-енергетичний напій

Якщо ви ходите на спортивні заходи, то знаєте, що там з усіх боків вас “атакує” агресивна реклама енергетичних напоїв. Ці напої покликані зробити людей, які їх споживають, більш працездатними, активними і бадьорими.

Бірка на пляшці напою Slow

Польська дизанерська студія Opus B вирішила, що сьогодні споживачам потрібно швидше розслабитись, а тому створила першу у світі пляшку з анти-енергетичним напоєм. Новинка отримала просту назву Slow (Повільний). Описується вона, якзаспокійливий напій для тих, кому важко знаходити час для себе у своєму розписаному по хвилинах житті. На бірці, прикліпленій до горлишка пляшки, сказано: “Вдихни, прислухайся до тиші, насолоджуйся життям, насолоджуйся собою. Скористайся моментом і просто живи. Просто живи”.

Напій Slow

Упаковка напою ретельно продумана так, щоб надихнути на розслаблення та відпочинок. Дві пляшки з’єднані одна з одною у формі пісочного годинника. Це нагадує про те, що час безцінний, а також сповільнює споживання напою. Щоб випити, дві половинки упаковки необхідно повернути та відєднати одна від одної.

Частина пляшки напою Slow

Представник студії Opus B Александра Вишневська відмітила: “Наша основна ідея полягала у тому, щоб створити упаковку, яка приведе до створення нового ритуалу споживання напою. Упаковка створює причину для того, щоб зупинитися і подумати, а також насолоджуватись моментом”.

Напій Slow

А які напої допоможуть вам краще спати розкаже стаття - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/napoyi-dlya-snu.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.