LevitatingX - тарілки, що левітують

Кожний кулінар повинен уміти вражати гостей не тільки оригінальними рецептами та майстерністю приготування, а й володіти тонкощами ефектного сервірування. Тарілки LevitatingX, які ніби витають у повітрі, дозволяють зробити це найбільш ефективним чином.

Левітуюча тарілка з десертом

LevitatingX виробляються з білого меламіну та постачаються у комплекті з магнітною базою, яка може бути як дротовою, так і бездротовою. Живлення здійснюється або від мережі змінного струму за допомогою адаптера, або від вбудованого акумулятора, одного заряду якого вистачає на 8-10 годин безперервного функціонування.

Тарілка LevitatingX

Виробник пропонує як десертні тарілки розміром у 16x16x2, та і столові - 20x20x3 см. База випускається у білому, сірому та чорному кольорі, а для забезпечення максимальної стійкості левітації тарілок використовуються допоміжні знімні пластикові підставки, які постачаються у комплекті з приладом, разом з детальною інструкцією з експлуатації тарілок та адаптерами змінного струму.

Левітуюча тарілка з оливками

А про набір посуду Share.Food читайте у статті - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/nabir-posudu-sharefood-podilys-svoyeyu-yizheyu.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.