Магазин без упаковки

На вході у перший магазин без відходів та упаковки у Оттаві перше, що кидається в очі, це  надпис на стіні, який промовляє “зважуй, наповнюй, плати”. Він розташований над двома вагами.

Продукти в магазині без упаковки

Основна ідея полягає у тому, що споживачі приносять власні контейнери, які вони наповнюють продуктами харчування або побутовими товарами, які продаються у магазині. Тому станція для зважування тари використовується, щоб гарантувати споживачу, що він платить тільки за придбаний продукт, а не за контейнер, який він приніс з собою.

Магазин NU Grocery

Магазин NU Grocery вперше відкрив свої двері 13 серпня, і засновник магазину Валері Лелу відмітила, що рада була бачити, як багато людей прийшли підготованими, тобто з власною тарою.

Сумка від NU Grocery

Магазин має намір скоротити кількість відходів, які щодня опиняються на полігонах, продаючи продукти без упаковки, або з використанням мінімуму упаковки. Навіть ті продукти, які продаються у скляних банках, не порушують системи. Банки можна повернути, і вони потраплять назад до постачальника, який використовує їх повторно.

Продукти в магазині без упаковки

Більше про шкоду упаковки розкаже стаття - https://harchi.info/articles/polietylenovi-pakety-ta-upakovka-yak-zayva-trata-groshey.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.