Mars зменшує розмір цукерок

Компанія Mars вирішила зменшити розмір упаковки з шоколадними драже Maltesers. На такі заходи керівництву довелось піти заради економії.

Цукерки Maltesers

Як відмічають, у першу чергу на зменшення розмірів продукту звернув увагу експерт з продовольчої торгівлі Стів Дрессер. У своєму Twitter він опублікував фотографію, на якій видно надпис на упаковці Maltesers, згідно з якою всередині міститься 103 г цукерок. При цьому на ціннику поряд вказано, що у пачці міститься 121 г солодощів. З цього слідує, що розмір упаковки цукерок зменшився на 15%.

Цукерки Maltesers

Пізніше у Mars випустили заяву, у якій йдеться, що сировина для виробництва шоколадних солодощів безперервно дорожчає. “Намагаючись протистояти цьому факту, іноді ми змушені приймати важкі рішення та зменшувати розміри ряду наших продуктів, щоб покупці могли насолоджуватись цукерками за доступною ціною”, — відмітили у компанії.

Логотип Mars

Раніше у листопаді стало відомо, що з тих самих причин виробник Toblerone змінив форму солодощів, збільшивши відстань між трикутниками. Таким чином, вага цукерок зменшилась, а розмір упаковки і ціна залишились попередніми. 

Дії компанії Mondelez International викликали обурення серед користувачів Twitter, які запустили хештег #ToblerGone (“Toblerone помер”).

Більше про зміни у солодощах Toblerone читайте у статті - http://harchi.info/blogs/san-ayt-j/zminy-u-shokoladi-toblerone.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.