Найбільш ізольований ресторан у світі

У Швеції відкриють найбільш ізольований ресторан у світі з виразною назвою Nowhere (Ніде). У закладі буде всього 6 столиків, які розташують у мальовничих куточках заповідника під Стокгольмом. Під час пандемії коронавірусу можливість пообідати на солідній соціальній дистанції обіцяє принести авторам успіх.

Столик ресторану Nowhere на березі моря

Засновник ресторану Мехмет Гюрбюзер каже, що хотів показати, що необов’язково їхати за кордон, щоб відкрити для себе щось нове, у природі також можна знайти чарівні місця, яких раніше навіть не помічали.

6 столиків на двох розташують у заповіднику Häringe. Кожний зроблений на індивідуальне замовлення. Їх данська студія дизайну інтер’єрів Norrmans створила з перероблених матеріалів та меблів.

Столик ресторану Nowhere у лісі

Наразі відомо про місце розташування 2 столиків: один буде знаходитись у лісовій гущавині, другий - на березі моря. Пригощати гостей ресторану будуть стравами від шеф-кухарів стокгольмського ресторану Garba і безалкогольними винами від Oddbird. Правда поки що не пояснюють, як будуть доставляти тарілки до столиків у глибині лісу.

Ресторан запрацює з 20 серпня, але забронювати столик вже можна з 22 червня.

Столик ресторану Nowhere у полі

 



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.