Мішленівський ресторан Noma змінив формат під час карантину

Всесвітньо відомий ресторан скандинавської кухні Noma (Данія, Копенгаген), відмічений 2 зірками Мішлен, недавно відкрився після послаблення карантину в країні.

На здивування та розчарування багатьох клієнтів, Noma тепер - не вишуканий заклад з авторською кухнею та ексклюзивними стравами, а скромна бургерна з винним баром. Найближчим часом у ресторані буде працювати тільки відкрита тераса, як того вимагають нові правила, а в меню будуть лише 2 варіанти страв - чізбургер і вегетаріанський бургер з котлетою із кіноа та сої вартістю $18 кожний.

Бургер

Зазвичай вартість вечері у Noma становить близько $350-370 без напоїв. Якщо раніше місця у ресторані бронювались за декілька місяців, то тепер жодного бронювання не потрібно, і заклад відкритий для всіх кожного дня. Зі слів шеф-кухаря і власника Noma Рене Редзепі, його команді з 85 людей знадобиться час, щоб пристосуватися до правил соціального дистанціювання і підготувати нове меню.

Бургери з вином на терасі

Рене Редзепі очікує, що трапеза з вином на відкритому повітрі стане дуже популярною, і не здивується, якщо Noma буде обслуговувати близько 500 людей кожного дня, хоча одночасно на терасі ресторану зможуть знаходитись не більше 60 гостей, щоб правила дистанціювання були дотримані.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.