Новий логотип McDonald's проти коронавірусу

Мережа ресторанів фастфуду McDonald’s змінила свій логотип. Таким чином компанія вирішила надихнути людей і вплинути на їх бажання дотримуватися певних правил в умовах карантину.

У результаті, звичайна буква М перетворилась у 2 роз’єднані арки. Гаслом такого проекту став вислів: “розділені на короткий час, щоб завжди бути разом”.

Новий логотип McDonald's

Головною умовою карантину під час пандемії коронавірусу є дотримання дистанції та уникнення контакту між людьми. Згідно з правилами, щоб попередити поширення інфекції, рекомендовано не знаходитися на близькій відстані з людиною. Мінімальна дистанція - не менше 1,5 м. Саме на цю ідею і спрямована нова буква М.

Ініціатором даної ідеї стала бразильська мережа McDonald’s. Рекламна агенція DPZ&T змінила стандартний логотип і роз’єднала арки бренду у всіх акаунтах в соцмережах. Україна також підключилася до проекту, опублікувавши фото та відео в Instagram та Facebook на сторінці мережі фастфуду.

Нагадаємо, що на час карантину в Україні мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s тимчасово закрила свої заклади. Замовити улюблений фастфуд можна тепер тільки за допомогою доставки або на McDrive.

Бургери з McDonald's



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.