Незвичайні страви у McDonald’s

У кожній країні меню McDonald’s трохи відрізняється, і часто трапляються дуже рідкісні страви, адаптовані під місцеву кухню. В Україні це звичайна картопля “по-селянськи” та сезонні сендвічі з тижнів Української кухні, а в інших країнах усе буває набагато екзотичніше. Давайте дізнаємося найбільш незвичні пункти меню, які, на жаль чи на щастя, не знайдеш у нас.

Солодкий бургер - Італія

Навіщо робити звичайний бургер з м’ясом, якщо можна додати туди трохи шоколаду? Так вирішили у McDonald’s і випустили бургер з начинкою із шоколадної пасти Nutella. Доступний такий делікатес тільки в Італії.

Солодкий бургер - Італія

МакПутін - Канада

Так-так, вам не почулося. Ця страва у канадському McDonald’s представляє собою гірку картоплі соломкою, залитої м’ясним соусом грейві, вперемішку із зернистим сиром. Цікаво, що у Канаді ця страва з’явилася ще у кінці 50-х років.

МакПутін - Канада

Чорно-білі бургери - Гонконг

Чорний та білий бургери символізують половинки символу інь та янь. Чорний бургер став таким, ймовірно, за рахунок доданих у хліб чорнил каракатиці, всередині нього - дві яловичі котлети. У білому ж бургері звичайна курка.

Чорно-білі бургери - Гонконг

МакЛобстер - Канада і США

МакЛобстер виглядає у точності як хот-дог, але замість сосиски у ньому справжнє крабове м’ясо. Оскільки коштує це задоволення досить дорого, у постійне меню його не включають. Спробувати його можна тільки у літню пору, та і то  не скрізь.

МакЛобстер - Канада і США

Pizzarotto - Італія

В Італії існує оригінальна альтернатива бургеру, яка називається Pizzarotto. Це міні-кальцоне з начинкою із помідорів та моцарелли.

Pizzarotto - Італія

Рисовий бургер - Сингапур, Південна Корея

Періодично у McDonald’s азійських країн з’являються бургери з рису. Але тільки у Сингапурі та Кореї вони затрималися надовго. Основна їх особливість - рис у такому бургері відіграє роль булочки.

Рисовий бургер - Сингапур, Південна Корея

Картопля фрі з шоколадом - Японія

Якщо в Італії зробили солодкий бургер, то японці вирішили піти далі і полити солону картоплю фрі шоколадом. У жодній іншій країні компанія навіть не пробувала провести цей експеримент, а ось японцям сподобалося.

Картопля фрі з шоколадом - Японія

Нюрнбургер - НІмеччина

Німці активно просувають продукцію McDonald’s як закуску під пиво. У них є свинячі реберця і досить незвичайний бургер, у якому замість звичної котлети - легендарні німецькі сосиски.

Нюрнбургер - НІмеччина

МакСпагетті - Філліпіни

Як виявилося, спагетті у виконанні McDonald’s можуть прижитися ще десь, окрім Італії - там це сезонна страва. Філліпінці виявилися такими прихильниками пасти, що McSpaghetti уже декілька років не покидає меню.

МакСпагетті - Філліпіни

Зелений та червоний бургери “Angry Birds” - Китай

У Китаї у минулому році влаштували таку піар-кампанію анімаційному фільму Angry Birds: два занадто яскравих бургери червоного та зеленого кольорів зі свининою та курятиною викликали багато запитань. Як мінімум, щодо натуральності. Соцмережі просто рясніли обговореннями, позаяк піар-кампанія спрацювала.

Зелений та червоний бургери “Angry Birds” - Китай

МакФалафель - Єгипет

Усі ми добре знаємо і любимо фалафель (або не любимо), втім побачити його у меню McDonald’s досить дивно. Виявляється, ця давня східна страва з’явилася у мережі на Середньому Сході ще у 2001 році.

МакФалафель - Єгипет

McMollette - Мексика

У Мексиці серед звичайних бургерів можна знайти McMollette. Так називаються відкриті канапки, для приготування яких використовується квасоля, сир та соус.

McMollette - Мексика

А про незвичайні, але смачні, поєднання продуктів, які може спробувати кожний, читайте у статті - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/nezvychayni-poyednannya-produktiv.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.