Новий фаворит соцмереж - чорне лате

Безкінечним суперечкам про те, яка дієта краща, поклав кінець психотерапевт Джоді Брендман. Його рецепт кави з вугіллям для схуднення зчинив вибух у соцмережах.

Чорне лате

У рейтингу популярності чорне лате уже попереду свого конкурента лате з золотим молоком на куркумі. Відкрийте Інстаграм та переконайтесь самі: #black latte - фаворит. Давайте ж і ми поговоримо, як новий гастрономічний тренд впливає на фігуру, які бонуси нова кава дарує здоров’ю та чим може йому зашкодити.

Чорне лате для схуднення, рецепт якої винайшов не дієтолог і не кухар, а психотерапевт, антоціанів не містить. Зрештою, кави у ньому також немає. Таємниця чорного кольору - активоване вугілля. В принципі, з традиційною кавою лате напій імені Джоді Брендмана нічого спільного, окрім молока, не має.

Дівчина з чорним лате

А готується наступним чином. Подрібнену у порошок таблетку активованого вугілля змішайте з невеликою кількістю кип’ятку (⅓ склянки). Підігрійте молоко (в оригіналі - склянку кокосового, мигдального або будь-якого іншого горіхового) і додайте у вугільну воду. Приправте лате за смаком ваніллю, корицею та медом. Медом - не щедро. Пийте до прийому їжі або замість перекусів, але не більше 3 чашок на добу.

Якщо руки сверблять спробувати новий тренд, включаємо у програму схуднення вітамінні напої та обмежуємо експеримент 10 днями. Переконавшись, що кава з вугілля для схуднення не працює, повертаємося до традиційних та безпечних методів зниження ваги - правильному харчуванню і спорту. Звучить немодно, проте ефективно.

Чорне лате

А більше про сучасну традиційну каву розкаже стаття - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/suchasna-ta-pravylna-kava-yaka-vona.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.