Новий гастротренд - газоване молоко

У наш час класичне коров’яче молоко не користується особливою популярністю. Зараз у моді мигдалеве, соєве та вівсяне молоко. Втім, як виявилося, це не межа “молочних варіацій”. Цілком ймовірно, що скоро світ захопить новий гастротренд - газоване молоко.

Склянка молока

Це не зіпсоване молоко, як можна спочатку подумати. Скандинавський молочний гігант Arla оголосив про свої плани продавати газований молочно-фруктовий напій у Великобританії. Цільова аудиторія продукту - підлітки, адже вони обожнюють солодкі газовані напої.

Новий молочний напій буде випускатись у модному рожевому кольорі. Технологія виробництва полягає у змішуванні молока з фруктовим соком, і подальшому газуванню суміші. Це витвір німецького біохіміка Свена Тормалена і директора з інновацій та досліджень у Arla Метта Уолкера. Продукт рекомендований для підлітків, але також може використовуватись і у коктейлях.

Упаковка Arla

У планах компанії для початку запустити напій у Великобританії і Сингапурі, і у випадку успіху газованого молока розширити продажі на інші ринки. Це тактичне завдання повинне допомогти компанії досягнути своєї глобальної мети - повернути інтерес підростаючого покоління до молока, і таким чином збільшити продажі напою до 2020 року.

Це не перша спроба вивести на ринок газоване молоко. У 2004 році британський виробник безалкогольних напоїв Britvic зняв з виробництва газований молочно-фруктовий напій Tango Strange Soda через його погані продажі.

Можливо, спроба Arla буде більш успішною, адже зараз люди максимально відкриті до будь-яких кулінарних дивацтв і з радістю пробують дикі на перший погляд продукти.

Пляшка з газованим молоком

А у кав'ярнях тим часом на піку популярності блискуча кава - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/blyskucha-kava-novyy-trend.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.