Половина людей не розрізняє консервовані і свіжі продукти

Згідно з даними дослідження, проведеного Асоціацією виробників металевої упаковки (Metal Packaging Manufacturers Association), 25% споживають консервовані продукти, прирівнюючи їх до свіжих інгредієнтів.

Свіжі та консервовані томати

Спеціалісти встановили, що середньостатистична доросла людина зберігає 16 банок консервів на кухні та використовує їх, принаймні, 3 рази на тиждень, тоді як 1 з 4 людей використовує консервовані продукти один раз на тиждень. 56% респондентів сказали, що вони, зазвичай, використовують консерви для гарнірів, наприклад, квасолю або кукурудзу. 

Консервована їжа

Коли у ході досліджень учасникам необхідно було визначити наявність свіжих або консервованих продуктів у страві, майже половина учасників допустили помилки. Запечена квасоля виявилась найпопулярнішим видом консервів для використання у щоденній кулінарії поряд з консервованими помідорами, кукурудзою, фруктами та рибою, такою як тунець та лосось. Дослідження також показало, 1 з 10 людей вважає, що консерви нічим не відрізняються від свіжих продуктів, тоді як 48% бачать між ними суттєву різницю.

Салат

Більше про консервовані продукти розкаже стаття - https://harchi.info/articles/yak-zberegty-produkty-nadovgo-konservaciya.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.