Правила їжі королеви Єлизавети

Якщо Єлизавета II не запрошує вас до себе на вечерю, не розчаровуйтесь: це досить сумнівне задоволення.

Королева Великобританії відома своїми суворими поглядами та обмеженнями на всі випадки життя. Трапеза у головної леді країни у Букінгемському палаці - не виключення.

Королева Єлизавета та принц Філіп

Світ вже знає про категоричну ненависть королеви до часнику: цьому продукту вхід на територію палацу заборонений. До цибулі королівське відношення трохи м’якше, але її не повинно бути багато. Єлизавета не їсть картоплю і пасту, але обожнює шоколадний бісквітний торт. Також її величність не відмовляє собі у алкогольному задоволенні - на день вона споживає до 4 келихів (джин, вино, мартіні та шампанське в числі улюблених напоїв).

Ні часнику

Королева надає перевагу сезонним фруктам та овочам та має свої вимоги до рецептів конкретних страв.

Гостям королеви Єлизавети дозволено їсти, поки вона не відклала свої столові прибори. Позаяк або їжте, не розтягуючи задоволення, або приходьте неголодними, щоб насолодитися світської бесідою.

Шоколадний бісквітний торт

Кажуть, при королеві Вікторії було складніше: вона справлялася зі своєю їжею критично швидко. Єлизавета ж у свої 91 не поспішає за трапезою, але і не їсть дуже багато. На відміну від принца Філіпа, який обожнює їжу, його дружина сприймає їжу виключно як джерело енергії та сили. Ну, коли мова не йде про шоколадний торт.

Королівський палацА

що королева заборонила їсти Меган Маркл читайте тут - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/shcho-koroleva-zaboronyla-yisty-megan-markl.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.