Прозора кава CLR CFF

Брати зі Словаччини Девід та Адам Наді придумали новий вид кави, який здатний перевернути індустрію цього бадьорливого напою. Основною особливістю їх винаходу стала абсолютна прозорість кави.

Кава CLR CFF

Перша у світі прозора кава під назвою “CLR CFF” (Clear Coffee) виглядає, як звичайна вода у пляшці. Однак на сайті продукту зазначається, що напій вироблений з “високоякісних зерен Арабіки” та води при використанні “методів, які раніше ніколи не використовувались”. Сама ж технологія виробництва тримається у таємниці.

Кава CLR CFF

Автори прозорої кави стверджують, що “CLR CFFмає свіжий та ароматний смак, не містить консервантів, стабілізаторів та підсолоджувачів. Відмічається, що для цієї кави не потрібний навіть цукор або молоко. Вміст кофеїну в одній пляшці становить 100 мг. 

Кава CLR CFF

Ідеальну формулу прозорої кави Девід та Адам Наді отримали через 3 місяці інтенсивних експериментів. Брати придумати напій, намагаючись вирішити проблему жовтих плям на зубах, відому усім прихильникам кави.

Колір зубів

А більше про сучасні тенденції у світі кави читайте у статті - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/suchasna-ta-pravylna-kava-yaka-vona.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.