Розумний контейнер для їжі з таймером

У житті кожної людини час від часу виникають ситуації, при яких буває необхідно обмежувати себе у чомусь. Хтось сідає на дієту, намагаючись схуднути, хтось боїться, що його засмокче пучина ігроманії, а комусь необхідно кинути курити.

Контейнер з таймером Kitchen Safe 

Американські дизайнери розробили контейнер, який допоможе не піддатись спокусі та зведе до мінімуму зусилля по подоланню обмежень. Пристрій під назвою Kitchen Safe складається з прозорої пластикової коробки та кришки з таймером, який працює у діапазоні від 1 хвилини до 10 днів.

У контейнер можна помістити продукти харчування, сигарети, пульт дистанціного керування, джойстики, ігрові гаджети або будь-які інші предмети. Після цього на рідкокристалічному дисплеї таймера встановлюється необхідний проміжок часу, тільки по проходженні якого можна буде відкрити контейнер

 Контейнер з таймером Kitchen Safe

Kitchen Safe має габаритні розміри 152*152*165 мм, функціонує від 2 пальчикових батарейок типу АА, заряду яких вистачає на 6 місяців постійного функціонування. Пристрій допускається зберігати у нижній секції холодильника, а пластиковий конейнер рекомендується мити вручну.

А про розумну кружку, яка допоможе підтримувати правильний водний баланс протягом доби, розкаже стаття - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/skilky-ridyny-potribno-vypyty-za-den-pidkazhe-mecare-cuptime-2.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.