Скільки рідини потрібно випити за день - підкаже Mecare Cuptime 2

Вода — основа хорошого самопочуття протягом доби. Саме тому не варто забувати споживати достатню кількість рідини. А допоможе у цьому розумна склянка Mecare Cuptime 2, інтегрована зі спеціальним моніторинговим додатком для iOS і Android.

Склянка Mecare Cuptime 2

Мало того, що ця склянка звязуючись через bluetooth зі смартфоном, буде відстежувати споживання води та нагадувати про необхідність чергового її споживання, вона також обладнана невеликим екранчиком, на який виводиться інформація про обєм рідини у мл, а також її температуру у градусах Цельсія. Позаяк, відтепер ви не забудете випити чай чи каву, пови вони є достатньо гарячими для цього.

Склянки Mecare Cuptime 2

Склянка виготовлена по технології IPX6, тобто її можна зовсім спокійно промивати під потоком води, не опасаючись при цьому пошкодити складну електроніку всередині. 

Для підзарядки Mecare Cuptime 2 використовується окрема док-станція, яка підключається до джерела живлення по USB. Для повного заряду вбудованого акамулятора необхідно близько 2 годин. Після цього пристрій може працювати до 90 днів навіть якщо буде активно використовуватись по 10 годин на добу.

Склянка Mecare Cuptime 2

А про келих-маску для вина розкаже стаття - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/kelyh-maska-dlya-vyna.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.