Шеф-кухарі про кулінарні тенденції у 2017 році

Шеф-кухарі з різних країн світу перелічили основні тренди, які будуть визначати розвиток кулінарної індустрії у 2017 році.

Кухарі

Італійський шеф-кухар Массімо Боттура припускає, що поточний рік пройде під знаком соціальної відповідальності кухарів, які перейматимуться проблемою доступності їжі для бідних.

На думку японця Шинобу Намае, споживачі втомились від стандартних страв і хочуть незвичайної їжі. Тому у 2017 році буде спостерігатись тенденція до створення незвичайних смаколиків.

Приготування

Іспанський кулінар Хуан Рока назвав одним із головних трендів боротьбу з харчовими відходами. Американець Ден Барбер заявив, що у 2017 році способи розведення крупної рогатої худоби стануть більш гуманними, у зв’язку з чим м’ясо тварин, зокрема, телятина стане набагато смачнішою.

Стейки

Тайванський шеф-кухар Андре Чанг передбачив, що однією з головних трендів кулінарного світу виявиться повернення у країни Азії молодих кухарів, які навчались у Європі та США. Спеціалісти повернуться на батьківщину, щоб відкрити там власний бізнес, вважає Чанг. 

Щвейцарський шеф-кухар Даніел Хамм спрогнозував, що у 2017 році зросте попит клієнтів на гостинне обслуговування у ресторанах.

Страва

А про одну з найяскравіших новинок 2017 року - робобаріста - розкаже стаття - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/robot-shcho-robyt-kavu-cafex.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.