Шкода холодної їжі для організму

Вчені провели дослідження, у результаті яких зробити висновки, що холодна їжа може викликати проблеми з травленням. Звісно, мова йде про ті страви, які початково подаються гарячими.

Суп

Особливо шкідливими є білкові страви тваринного походження - червоне та біле м’ясо. Пояснити це можна тим, що холодна їжа, на відміну від теплої, засвоюється набагато гірше, тому може викликати неприємні відчуття.

Окрім того, холодна їжа веде до сповільнення метаболізму, тому регулярне її споживання може привести до зайвої ваги. Також, неперетравлена їжа може спровокувати деякі захворювання травного тракту.

Гаряча їжа

Оскільки холодна їжа погано перетравлюється, вона також може почати гнити у шлунку, через що з’являються різноманітні бактерії, які викликають запалення, нудоту, зниження імунітету, млявість і сонливість.

У зв’язку з цим вчені рекомендують їсти тільки гарячу або розігріту їжу. У випадку, коли це неможливо, рекомендують м’ясні страви замінити на легкі овочеві - холодні супи, салати. Та, все ж, гаряча їжа є необхідною для організму, тому її рекомендовано споживати мінімум 2 рази на день.

Салат

А якою має бути їжа восени розкаже стаття - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/shcho-treba-znaty-pro-harchuvannya-voseny.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
Коментарі

Вхід на сайт

Ого


Вхід на сайт

Ну та це правда


Вхід на сайт

Я дуже вам вдячний за це оголошення воно имени дуже до помогло