Шоколад є по-різному корисним для чоловіків і жінок

The Daily Mail опублікував дані, отримані дослідниками з Гарвардської школи медицини. Їх робота показала, що чоловікам, на відміну від прекрасної статі, корисно їсти багато шоколаду.

Жінка їсть шоколад

Гарвардські вчені прийшли до висновку, що у раціоні харчування у чоловіків шоколад повинен бути присутнім регулярно, тоді як у жінок - тільки іноді. Для чоловіків та жінок користь від шоколаду різна, впевнені ці медики.

Проаналізувавши свідчення з ряду останніх наукових досліджень властивостей шоколаду, експерти заявили, що шоколад є єдиним видом солодощів, для якого можна зробити виняток у рекомендаціях щодо обмеження у споживанні. Вони висловились про те, що чоловікам його можна їсти багато - до 6 порцій щотижня.

Шоколадний торт

Зі слів медпрацівників, споживання шоколаду захищає чоловіків від проблем з серцем. “У чорному шоколаді багато антиоксидантів-флавоноїдів, які мають протизапальну та антитромбозну дію. Його споживання може зменшувати рівень холестерину і тиск”, - розповіли вчені з Гарварду.

Водночас вони допускають, що корисна доза шоколаду для представників обох статей може бути різною. Жінкам краще обмежитись однією або трохи більше за одну плиткою шоколаду на місяць, висловили свою думку працівники.

Шоколад

Також існує теорія, що шоколад може бути кориснішим за фрукти - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/shokolad-mozhe-buty-korysnishym-za-frukty.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.