Шоколадні таблетки краси

Що ми чули про користь шоколаду? Він позитивно впливає на серце, нормалізує тиск, допомагає впоратись з накопиченим стресом. Але чи може шоколад допомогти шкірі? Виявляється, що так.

Баночка із шоколадними таблетками краси

Американська компанія Sakara, що спеціалізується на доставці продуктів здорового харчування, представила новинку - цукерки краси з шоколаду. Вони поповнили серію б’юті-продуктів, де вже є вода та енергетичні батончики. Як стверджують засновники компанії Уітні Тінг та Даніель Дюбуа, регулярне споживання цих цукерок легко забезпечує більш здорову, сяюючу та молоду шкіру.

До складу цукерок входять тільки органічні інгредієнти високої якості: какао-боби, кокосовий цукор, масло какао та фірмовий екстракт керамідів з пшениці. Останній - компонент рослинного походження, який допомагає зволожити шкіру, зберегти її еластичність і пружність, його часто можна побачити у складі б’юті продуктів.

Баночка із шоколадними таблетками краси

“Ми хотіли створити альтернативу шоколаду, розроблену на рослинних компонентах, яка не буде викликати негативних наслідків” - пояснили своє рішення засновники компанії.

Новинка стала продовження філософії Sakara “ми - те, що ми їмо”. “Ніхто раніше не розглядав їжу як косметичний засіб. Уся турбота про красу і молодість обмежувалась кремами та косметикою. Ми хочемо довести, що турбота про свій зовнішній вигляд повинна починатися зсередини, а не ззовні”, - діляться Уітні та Даніель.

Цукерки доступні для замовлення на офіційному сайті компанії по ціні $45 за одну банку та $80 за дві.

Шоколадні таблетки краси

А якщо ви хочете спробувати шоколад з незвичайним смаком, то у нагоді вам стане наступна стаття - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/shokolad-z-nezvychaynym-smakom.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.