Сніданок від Меган Маркл

Навіть якщо вам трохи за тридцять, є надія вийти заміж за принца. Історія зірки серіалу “Форс-мажори” Меган Маркл - яскраве тому підтвердження.

Давайте дізнаємося, що їсть на сніданок Меган, ідеальна фігура якої звела з розуму спадкоємця британського престолу. Звісно, справа тут не тільки у фігурі, але гарний вигляд нікому ще не завадив.

Фрукти та круасан

Сезонні фрукти, свіжий круасан з джемом і міцна кава - просто, як і все геніальне.

Фрукти та круасан

Бейгли з начинкою

Ще один надзвичайно простий рецепт сніданку від Меган Маркл. Свіжоспечений бейгл (бублик) намазати крем-сиром, додати каперси, томати черрі та слабосолений лосось. Чудовий початок дня.

 

Бейгл з крем-сиром і томатами

Пудинг з насінням чіа

Згідно з інформацією видання E! Online, Меган їсть цю страву практично кожного тижня. Щоб її приготувати, змішайте третину склянки насіння чіа та півсклянки коров’ячого або мигдалевого молока. Поставте у холодильник на ніч, щоб насіння чіа розбухло, а зранку подавайте разом зі свіжими ягодами та фруктами.

Пудинг з насінням чіа

Вівсянка з бананами

У інтерв’ю виданню Delish Меган Маркл розповіла, що часто готує на сніданок вівсянку, яку подає зі шматочками бананів і сиропом агави.

Вівсянка з бананами

Омлет з добавками

Коли графік акторки не такий щільний, вона дозволяє собі з’їсти омлет з зеленню та сиром і один-два шматочки підсмаженого тостового хліба.

Омлет з зеленню та сиром

Тости з авокадо

Пюре з авокадо на шматочку тоста може здатися досить скромним сніданком, але ця страва чудово насичує, завдяки високому вмісту корисних жирів. А якщо додати до авокадо трохи лимонного соку та солі, то можна відчути себе справжньою королевою. Або як мінімум дружиною принца.

Тости з авокадо

Безглютенові оладки

Меган не відмовляється від споживання глютену на 100%, але іноді готує на сніданок панкейки із кукурудзяного борошна з ягодами.

Безглютенові оладки

А що королева заборонила їсти Меган Маркл розкаже стаття - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/shcho-koroleva-zaboronyla-yisty-megan-markl.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.