Таця з підігрівом не дасть вашим стравам охолонути

Коли на столі опиняється одразу багато смачних страв, це створює певну небезпеку і не тільки переїдання. Річ у тім, що до моменту готовності їдця до останньої тарілки, її вмістиме може уже охолонути, що особливо часто відбувається, коли за столом виявляється любитель поговорити.

Снеки на таці з підігрівом

Таця з функцією підігріву допоможе продовжити період, коли страви будуть залишатися гарячими. Для використання таці достатньо його на 8 хвилин увімкнути у звичайну електромережу. За цей короткий час вона нагріється до температури 49 градусів. Після вимкнення, завдяки встановленому всередину каменю, таця буде повільно віддавати тепло протягом години.

Таця з підігрівом

Таця з підігрівом має круглу форму діаметром 35,5 см, що робить його ідеальним способом підтримувати температуру піци, а також інших страв та закусок. При цьому вбудований у тацю обмежувач не допустить його перегрівання, а його здатність обертатися дозволить власнику легко дотягнутися до будь-якої тарілки, встановленої на ньому. 

Вартість такої таці з підігрівом є досить високою — близько $100.

Їжа на таці з підігрівом

А про склянку, що допоможе підтримувати водний баланс протягом доби, розкаже стаття - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/skilky-ridyny-potribno-vypyty-za-den-pidkazhe-mecare-cuptime-2.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.