Топ-10 міст із найкращою вуличною їжею

Британська газета The Telegraph склала список з 10 міст із кращою у світі вуличною їжею. До переліку, місця у якому не ранжуються, увійшов Бангкок.

Столиця Таїланду у середині квітня уже була визнана американським телеканалом CNN найкращим у світі населеним пунком за даним параметром. Вулична їжа у Бангкоку рідко розчаровує.

Вулична їжа у Бангкоку

У топ-10 також потрапив Куала-Лумпур. Вулична їжа там представляє собою суміш індійської, китайської та малазійської кухонь. Британські журналісти пропонують туристам спробувати популярну у цій країні страву насі лемак: рис, зварений на кокосовому молоці, з додаванням смажених анчоусів, гострого соусу, огірків та варених яєць.

Фургончик з вуличною їжею

Окрім того, до переліку кращих міст із вуличною їжею включили Марракеш. Мандрівникам радять відвідати площу Джемаа аль-Фна — найбільшу у цьому марроканському місті. Кожного вечора там починають роботу безліч точок із вуличною їжею. Відпочиваючим рекомендують палатку номер 14, де подають смажених кальмарів, креветок та інші морепродукти. 

Креветки

До рейтингу також внесли міста Пекін, вєтнамський Ханой, Гонконг, Стамбул, Мехіко, столицю Маврикія Порт-Луї і Токіо.

Вулична їжа

А якщо ви їжете у подорож не за їжею, а за враженнями і хочете зекономити на харчуванні, вам допоможе стаття - https://harchi.info/articles/yak-zekonomyty-na-yizhi-pid-chas-podorozhi-gastronomichnyy-rozgul-iz-rozumom.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.