У Британії відкрився бар з водою

Британська мережа універмагів Selfridges відкрила на Оксфорд-стріт бар, де з напоїв тільки вода.

Вода

Відбирають воду для меню Selfridges H2O спеціальні водні сомельє. В основному бар розрахований на тих, хто дійсно розбирається у воді, а не тих, хто не може відрізнити Evian від Buxton. Вода має смак. Так чому б не створити меню води? Просто купіть різноманітні марки води з різним рівнем мінеральних солей та порівняйте їх смаки. І раптом ви помітите, які вони різні насправді — відмітив водний сомельє з Німеччини Мартін Різе. Як і у випадку з вином, за смаком води можна визначити регіон її походження та глибину, з якої вона йде, також додав він. 

Незважаючи не те, що багато хто вважає подібну концепцію бару божевільною, у деяких ресторанах така увага до води навпаки вітається. Так, пару років тому у Лос-Анджелесі відкрили Ray's&Stark Bar, у меню якого було близько 20 найменувань різної води. Сьогодні це місце місце досить популярне і користується великим попитом серед відвідувачів.

Бар

Про бари, цікаві і без випивки, читайте тут - http://harchi.info/blogs/san-ayt-j/bary-cikavi-i-bez-vypyvky-top-5.

А про найбільш незвичайну мінеральну воду розкаже стаття - http://harchi.info/blogs/san-ayt-j/nezvychayna-mineralna-voda.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.