У Франції встановили торговий автомат з устрицями

Минули ті часи, коли у торгових автоматах можна було купити тільки газовану воду, і сьогодні люди винаходять вендингові автомати практично для усього.

Автомат з устрицями

Тоні Бертело, постачальник морепродуктів на острові Іль-де-Ре, який розташовується у районі західного побережжя Франції, створив торговий автомат для устриць, який дозволяє придбати смачні живі устриці 24 години на добу. Така ідея спала на думку фермеру, коли він шукав спосіб збільшити свої прибутки за рахунок любові туристів та місцевих мешканців до устриць.

Автомат з устрицями

Зі слів Бертело, устриці чудові у будь-який час доби, тому він вирішив надати людям цілодобовий доступ до свого улову за допомогою торгового автомату. Устриці, які коштують близько $8 за дюжину, зберігаються у скляних відсіках спеціального холодильника, і їх навіть можна замовити наперед через смс.

Автомат з устрицями

А якщо ви все ж більше полюбляєте куштувати їжу не з торгових автоматів, а ресторанів, то можете відвідати один із найкращих закладів світу за підсумками 2017 року - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/naykrashchi-restorany-2017.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.