Вчені створили пляшку, яка здатна розпізнавати напої

Створена “розумна” пляшка, здатна розпізнавати напій, який у неї налитий.

Дана розробка має назву Prismcups і зараз вона може впізнати тільки безалкогольні напої на основі аналізу їх складу та енергетичної цінності. Тобто модель приладу може відрізнити воду від соку, кока-колу від кави, і навіть назвати різновид останньої.

Розумна пляшка Prismcups

Призначена така пляшка для людей, які стежать за своїм раціоном і дотримуються спортивного режиму. Пляшка Prismcups підраховує кількість цукру, кофеїну та інших інгредієнтів налитого у пляшку напою та повідомляє отриману інформацію власнику через фірмовий додаток. Вбудований у прилад LED- індикатор може візуально сповістити користувача про те, що потрібно пити більше води (блакитний колір), здійснюється розпізнавання напою (білий колір) і потрібно звернути увагу на своє здоров’я (рожевий колір).

Чоловік п'є з Prismcups

Користувач зможе за допомогою приладу і додатку дізнатися, чи слід йому потішити себе лимонадом, чашкою кави, або ж необхідно обмежитися звичайною водою. Додаток до Prismcups, у свою чергу, веде щоденний облік на основі внесених користувачем особистих характеристик.

А про прилад, який підкаже вам, скільки води слід пити протягом дня розкаже стаття - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/skilky-ridyny-potribno-vypyty-za-den-pidkazhe-mecare-cuptime-2.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.