Як правильно розігрівати піцу

Спеціалісти сходяться на думці, що піцу не можна розігрівати у мікрохвильовці, оскільки при цьому втрачається смак продукту.

Піца

Часто з вечора залишаються декілька шматочків піци, які можна з’їсти наступного дня на сніданок, коли немає бажання готувати.

Опитані британським виданням Mirror експерти розповіли, що розігрівати у мікрохвильовці їх не бажано, оскільки такий метод приводить до втрати смаку. Піца стане гарячою, але її корж буде розмоклим та кашоподібним. Є інший спосіб розігріти страву і зберегти її смак, який не займає багато часу.

Піца на пательні

Піцайоло Ентоні Фалько рекомендує розігрівати піцу на пательні з антипригарним покриттям. Вистачить усього декілька хвилин на середньому вогні, щоб підігріти шматочки піци без зайвих зусиль та отримати хрустку скоринку і зберегти смак.

Після того, як піца декілька хвилин прогрілася на середньому вогні, можна додати декілька  крапель води і накрити кришкою або фольгою, пара поверне піці свіжість і смак.

Засновник Pizza a Casa Марк Белло також рекомендує використовувати пательню. Але він закликає накривати піцу фольгою замість кришки. Він називає це “укриттям вологи”.

Піца

А про корисні властивості піци читайте тут - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/korysni-vlastyvosti-picy.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.