Їжа для апокаліпсису

Мережа американських магазинів Costco продає спеціальні “набори для виживання”, які знадобляться споживачам у випадку раптового настання Апокаліпсису. Одним із компонентів такого комплекту їжі є упаковка консервів за $1000, які можуть зберігатися до 35 років.

Мережа Costco

Як стверджують представники магазину, консервами, які входять до набору, одна людина може харчуватися цілий рік. За $1000 людина купує ні багато ні мало - 6,2 тисячі порцій їжі.

Консервована їжа, упакована у 100 банок, частина з яких призначена для сніданків, а частина - для обідів і вечерь, складається з пшениці, рису, молока, зерен, фруктів, овочів та м’яса. Також до набору входять сіль і цукор.

Набір консервів

Представники Costco розповіли, що хотіли підготувати запас їжі, який допоможе цілій родині вижити при будь-якій катастрофі. Співробітники мережі магазинів не відповідають на питання, скільки “наборів для Апокаліпсису” уже продано.

Читайте також, як харчувались солдати у Першу світову війну - https://harchi.info/articles/yak-harchuvalys-soldaty-u-pershu-svitovu-viynu.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.