Їжа кольору Millennial Pink

Експерименти на кухні тривають не тільки над смаками, а й над зовнішнім виглядом страв. Вислів “Їсти очима” не втрачає актуальності, і кулінари кожного разу намагаються здивувати нас чимось яскравим та помпезним. Один із таких трендів - їжа кольору Millennial Pink.

Рожевий капкейк

Мода на ніжні рожево-кремові відтінки захопила усі сегменти життя ще у минулому році і триває досі.

Бренди одягу та аксесуарів створюють колекції у цих відтінках. Навіть у магазині побутової техніки очі розбігаються від кількості рожевого кольору. І, до речі, як розповідають консультанти, техніка цього кольору розходиться швидше за іншу.

Рожева кава

У кулінарії колір Millennial Pink торкнувся не тільки десертних страв - тістечок, тортів і печива. Селекціонери виводять нові сорти овочів та фруктів рожевого кольору. Наприклад, ананаси сорту “розе” у Коста-Ріці, виробник яких додава у фруктовий гібрид пігмент лікопіну, який відповідає за червоний колір.

Ще одна новинка - кавунова редька, гібридний овоч зі звичною шкіркою світло-зеленого кольору, але незвичайним кольором м’якоті, який більш нагадує колір кавуна. Тільки уявіть, як ефектно ця редька буде виглядати у весняному салаті.

Кавунова редька

Популярні заклади також не втрачають можливості привабити увагу гостей рожевим кольором. Так, наприклад, компанія McDonald’s у Японії випустила рожевий лимонад кольору квітучої сакури.

І навіть у виробництві випічки чорний колір поділився своїм місцем із кольором Millennial Pink. З кожним днем зростає кількість закладів, де за вашим бажанням кухарі приготують пасту або булочку для бургера рожевого кольору.

Рожева локшина

А ще у виробництво випущений новий вид шоколаду - рожевий шоколад з пелюстками троянд. Задоволення поки не з найдешевших - близько $10 за плитку - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/vcheni-stvoryly-rozhevyy-shokolad.

Рожевий шоколад



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
Коментарі

Вхід на сайт

Клааааас